Ura Partidul Fraierilor din romania!!

0

Politica este o curva! Nu stiu cum se numesc, cei care o practica. Dar banuiesc ca curve, Din 90 si pana acum. toti cei care au condus romania, au facut tot posibilul, ca ei, si neamurile lor. sa traiasca decent, Iar resturile, sa moara in chinuri.
Toti sunt hoti!  In romania, nu exista partid politic. Doar clanuri mafiote. Iar doctrina de partid. Este Jaful national.
Toti, sunt la fel.Se mai plange, cate un „jeg”  ca este discriminat, sau ca colegu, de clan mafiot fura mai mult etc.

Foto: napocanews.ro

Ieri vine un mascarici!
„Intenţionez să înfiinţez Partidul Fraierilor, dar după alegerile locale, în funcţie de câţi oameni vor adera la acest proiect. Ideea a venit de la un participant la protestele din Piaţa Unirii, care a spus că ar trebui să înfiinţăm un astfel de partid al fraierilor, unde fiecare membru sau cei care au fost fraieriţi de stat, de autorităţi sau de o altă persoană să vină să îşi spună povestea. Vrem să fie învăţătură de minte altora, să ştie cei care se vor afla într-o situaţie asemănătoare să se ferească. Sunt sigur că vor fi sute de mii de oameni”,
Prostirea poporului de catre „conducatorii” este sport national.  In romania, mai lipseste, legal  partidul  crimei organizate, in care sa se adune 99% din cei care au condus romania.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*