USL a scos „mineri” impotriva lui Băsescu in strada!

0

Dupa o perioada de absenta, si pierederea unor articole, Incepem din nou cu mineriada USL, impotriva lui base.
Sute de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii pentru a protesta faţă de decizia CCR de invalidare a Referendumului. Manifestanţii au blocat circulaţia din centrul Capitalei.
Printre protestatari se află şi Dorin Lazăr Maior, preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, ales, în iunie, secretar executiv al PSD însărcinat cu problemele revoluţionarilor.

Cei de la Universitate, adunaţi pe trotuarul dinspre Teatrul Naţional, protestează de la ora 14.00, după anunţarea deciziei Curţii Constiţionale (CC) prin care a fost invalidat referendumul de demitere a lui Băsescu. O parte a lor au manifestat, încă de dimineaţă, în faţa sediului CC, după care s-au mutat la Universitate.
Oamenii agită steaguri tricolore, scandează contra lui Traian Băsescu şi afişează pancarte cu mesaje ca „Tu nu mă reprezinţi, eu nu te vreau”, „Noi nu te mai vrem preşedinte”, „Jos golanul!”, „Ruşine, CCR!”, „Băsescu, vino aici, să coabităm împreună!” sau „Băsescu, groparul României şi al democraţiei”.
Unii protestatari susţin că au manifestat la Universitate încă din ianuarie, când manifestaţiile anti-Băsescu au avut ca pretext scandalul Arafat-Legea sănătăţii. „Nu o să mai plecăm din Piaţa Universităţii decât în momentul în care Traian Băsescu va alege să-şi dea demisia, aşa cum a hotărât poporul la referendum”, a spus unul dintre protestatari. sursa
 
Eu sunt curios cat se plateste, si pana unde se va ajunge!?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*