casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

USL fura revolutia!!!!

eurogsm.ro

- ADS -

In 89 Ilici cu FSN, a furat revolutia. Acum „javrele” care sau ramificat,si iar adunat  din FSN, Acum USL. vor sa fure revolutia oamenilor,Aceste javre ordinare care au mainile patate de sange, vor iar sa faca avere pe sange de roman!!! Pana nu demult acesti mascarici,comunisti, au tot urlat impotriva puterii, dar in realitate toti sunt egali(hotii,criminali etc) interesul lor sunt doar cel de cartel mafiot!!

1) „Cerem membrilor USL să se alăture protestelor paşnice”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul liberal a cerut din nou organizarea de alegeri anticipate şi convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare.

„De violenţe nu se fac vinovate miile de oameni care au protestat, revendicările sunt legitime, adunate de mult timp şi la care nu au primit răspuns. Nu avem preşedinte, nu avem premier, nu avem guvern. Avem doar jandarmi asupra cărora s-a pus întreaga autoritate a statului. Cerem preşedintelui şi premierului să apară să spună ceva despre aceste situaţii pentru că ei răspund pentru cei din stradă. Există o singura soluţie: alegeri anticipate. Trebuie să redăm puterea cetăţeanului”, a declarat Crin Antonescu

2) Uniunea Social Liberală demarează în online campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Traian Băsescu, prin crearea unui formular online în care românii pot semna, se arată într-un comunicat de presă al USL

Formularul online este disponibil la http://uslonline.ro/petitie/.

„Acesta este primul pas al campaniei, urmând ca el să fie continuat de organizaţii în fiecare localitate din ţară. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor sa îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui şi organizarea de alegeri anticipate pentru un parlament legitim. În prezent, majoritatea parlamentară nu mai reflectă voinţa majorităţii românilor, aşa că această acţiune este singura cale prin care putem pune presiune democratică pe actuala conducere a ţării. Ieşirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu şi prin alegeri anticipate parlamentare”, se arată în comunicat.

3)”Uniunea Social Liberală va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare care să dezbată situația politică actuală și tensiunile sociale fără precedent și să genereze o soluție politică care să preîntâmpine escaladarea acestor tensiuni”, se arată într-un comunicat semnat de liderii partidelor din USL Crin Antonescu, Daniel Constantin şi Victor Ponta.

Aceştia solicită PDL să recunoască eşecul politicilor sale şi să renunţe la atacurile împotriva opoziţiei şi la „jignirea poporului român”. „USL constată absența totală a autorităților și atitudinea incalificabilă a actualei puteri, care, în locul unei reacții responsabile și raționale, în fața protestelor publice, nu ne-a oferit decât intevenția jenantă a unui politruc de mâna a doua, precum Sever Voinescu”, se arată în comunicatul citat.

melimeloparis.ro

Daca chiar sunt asa de preocupati de binele poporului. de ce nu iese lolek si bolek in strada, sa incaseze gaze,pumni,picioare, de la jandarmi,

Sau stie Ponta, de la nasul lui Oprescu, ca se va trage in oameni?

Cat tupeu jegos au acesti jegosi imputitii, Cum dracu ii mai rabda Dumnezeu pe fata pamantului? Abia asteptam sa aprindem lumanare de 6 saptamini acestor ….

 

VIZUALIZAT 21 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns