pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 16 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

USL îl suspenda pe Traian Băsescu

elefant.ro

- ADS -

Dupa  ca au imprastiat kk-tul cu demiterea lui Geoana de la  Scaunul Senatului. Acum au inceput sa faca alta Kacat si pe tara, adica de ce sa faca ceva util pentru tara, cand pot face rau poporului. In loc sa se adune toate clanurile mafiote (pardon partide politice) sa faca totul pentru a scoate tara din kakt. si sa lase luptele intre clanuri mafiote.atunci cand in tara va curge lapte si miere. Am gasit o poza care nu ma rabdat inima sa nu o postez…

Sursa FOTO http://www.academiacatavencu.info/

Încercăm să evităm încă un an de gravă dizolvare a statului de drept.Discuţiile despre câte şanse sunt, au rolul şi rostul lor, numai că în politică, din punctul nostru de vedere, nu poţi să acţionezi , să spui, să faci doar ce e garantat imediat intr-o anumită conjunctură de un număr de voturi. Convingerea e că, făcand acest demers, suntem în asentimentul şi avem sustinerea unei majoritati a cetatenilor români. Toate lucrurile vor urma calea constituţională, la capătul demersului vom avea un vot in Parlament ţi vom respecta rezultatul votului. Dar nu putem subsuma toate iniţiativele, actele politice, unei majoritati de moment, care e una artificială în raport cu voinţa electoratului exprimată în 2008″, a declarat Antonescu. REALITATEA.

Dupa ce au facut acesta declaratie. au venit si au spus ca au facut promosiuni. si au adunat in mare parte numarul necesar de voturii.

Pentru ca preşedintele să poate fi suspendat, e necesar votul a jumătate plus 1 din numărul total al senatorilor şi deputaţilor. Dacă suspendarea este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.

Opoziţia trebuie să convingă teoretic cel puţin 17 parlamentari de la putere sau neafiliaţi să voteze suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu pentru a cumula cele 234 de voturi minim necesare, în condiţiile în care USL are pe hârtie 217 parlamentari.

Nu exista in romania nu exista partide politice,”doar clanuri mafiote” care sunt interesati doar de interese personale sau de grup infractional. Ei au drepturi si trebuie sa traiasca decent. Poporul are dreptul doar sa le suga sculele,si sa le numere OO-le. (indemnul lui tanti nastase)

Motivul   suspendariiiiii(din capul Lolek si Bolek) Declarația Președintelui care spunea că nu contează ce spune Curtea Constituțională tot nu sunt bani. pentru a da bani profesorilor.si implicit a mariri salarilor pentru putorile de la stat.

Dupa cate am citit eu, in Hartia igienica numita Constitutia Romaniei,(care pute a kkt de la 10 metri) dupa ce toti cei care au fost la HOTIA tari in ultimi 21 ani sau sters la cur cu ea in functie de interes)

ARTICOLUL 95 – Suspendarea din funcţie

(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.


Abia astept sa vina la ciolan clanul USL. pentru a curge lapte si miere in Romania.cand vom avea salari de mii de euro, si vom traia ca in Rai.

Jos Basescu    Sus Lolek si Bolek

 

VIZUALIZAT 16 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns