pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

USL nu negociaza cu Basescu.

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa cum deja se stie. dictatorul Basescu, a trimis o scrisoare celor doi mascarici din popozitie.In care renunta la un an de  mandat. daca accepta revizuirea Constituţiei. Dupa cum era de asteptat, acesti 2 pacalici, fantose, mincinosi, „excrochi” electorali etc. Se vor face ca ploua.si vor trata acest subiect, la misto, asa cum sunt ei, niste mistourii, ai societati romanesti, niste paria, ai politici mondiale, care au ajuns acolo, de pe locul 10, si unul prin casatoria, cu un mare …., din FSN.

Presa in proportie de 99% aservita politic, evita acest subiect EXTREM de important pentru poporul roman!
Si care dovedeste adevaratul caracter de PAPAGALI, a lui Lolek si Bolek. Dovada este cat se poate de clara. Nu vor o singura camera, si minim 300 de”hoti”  Defapt aceste este si adevaratul motiv, al grevei lor parlamentare.

Adevaratul Motiv Al Grevei Parlamentate Al USL

Interesul suprem este unul singur. Circ si paine. pentru a putea ramane inca 4 ani. in acest tandem de 2 camere si 1000 de hoti. Unde cu siguranta, majoritatea nu ar mai intra in parlament, daca sar aplica rezultatul referendumului. Ce au facut aceste rateuri din toate punctele de vedere.= Lolek si Bolek

Victor Ponta, a declarat, în deschiderea Congresului de la Romexpo, că formaţiunea sa nu are ce discuta şi negocia cu preşedintele Traian Băsescu, liderul social-democrat rupând de altfel scrisoarea de la şeful statului în faţa delegaţilor la congres.

melimeloparis.ro

Ce face un onanist & impoten , cand ii spune  gagica, ca nu este in stare de nimic etc.  se razbuna pe scrisorii, cadouri etc. Asa a facut si copilotul ratat ponta.

Crina Antonescu: Ponta a rupt hartia. Eu am uitat de ea. la cat doarme, si de uituc este, eu ma intreb, cine io trage lu amanta?

Mascariciul ala de la PC: a zis ca avem o alta treaba. Romania are alta treaba decat Parlament monocameral sau bicameral si presupusa demisie a lui Basescu”

Sus Lolek si Bolek. Abia astept sa vina acesti ……, la putere, pentru a se transforma romania, in tara lui  Lolek si Bolek.

VIZUALIZAT 26 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns