Vantu la vânătoare de Romani. vreo 5mil.

0

A aparut acum 2 zile o stire prin presa. si am vrut sa scriu despre aceasta stire din aceea zi. Dar dim cauza problemelor tehnice avute. nu am putut face asta.Din acest motiv voi scrie azi parerea despre aceasta stire.Stirea suna cam asa:
Vîntu: Am început o vânătoare contra lui Băsescu şi a celor care îl sprijină.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat miercuri la ieşirea de la tribunal că procesul său nu are nicio legătură cu justiţia.Acest proces nu are nicio legatură cu justiţia, este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul Traian Băsescu. Domnia sa a început o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive. Începând de azi, am inceput şi eu o vânătoare împotriva lui şi a tuturor care îl sprijină”, a declarat Vîntu. Sursa este FNI.
Mana asta am bagat-o pana-n cot in bani fraierilor.si acum le dau Ue prin intermediul angajatilor                                                                                    mei.ce este bine.este ca prosti-lor le place
1– Acum sunt cateva probleme referitoare la acesta declaratie facuta de Parintele FNI.Dupa afirmatia ca ii va vana pe toti cei care il sprijina. Aici se refera cumva si la cei 5 mil.de romani care care l-au votat?
Cred ca romani care nu sunt spalati pe creier de televiziunile acestui ,,Om” care a furat bani de la romani prin fondul creat de el special pentru acest motiv. Adica de a fura banii celor care pun botul.Ce imi place la romani. este ca sunt asa de botanisti incat cred tot ce spune acest post de televiziune. care este intretinuta pe bani pagubitilor FNI.( Dormiti linistiti FNI. vegheaza pentru Dvs.)
Iar referitor la omul de ,,Afaceri” SOV. in romania toti hoti si criminali sunt oameni de afaceri. si parlamentari.(Nu toti sa nu ma vad cu prosti la tribunal)
Am mai scris eu un articol in care spuneam ca toti hoti. devalizatori de banci. sau cei care au furat direct de la oameni din buzunar.(cum este cazul de fata) Daca prin absurd exista cineva in Romania sa-l acuze de furt. exista povestea Este un dosar politic si razbunare politica . Asta este deja o poezie care se spune aproape zilnic. de diversi infractori.Aici nu ma refer la infractori marunti,la cei mari (ex. mai sus)
Avem noroc ca in romania nu exista pedeapsa cu moartea. daca ar fi existat cei care ar fura o gaina pentru ca nu au ce manca. ar fi primit pedeapsa cu moartea. Iar cei care fura miliarde vor fi numiti cetateni de onoare.si bagati in parlament. pe un loc cald si cu imunitate parlamentara.
La a-2-a categorie deja exista aceasta pedeapsa
Am mai vazut ca si schiopul de SOV. face pe bolnavul.si pe moarte. ca Omar Hayssam.Nu este bine sa te bucuri de moartea unui om. dar sunt in Romania  vreo 20 persoane. care cand vor muri voi face chef……

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*