Victor Ponta nunta cu trădătorii si ofiţerii acoperiti

0

nunta_VICTOR_PONTA_GABRIEL-OPREA (Copy)In 2012! După doi ani în care s-au acuzat reciproc de trădare, Victor Ponta şi Gabriel Oprea au semnat ieri un protocol pentru susţinerea guvernului USL şi „de colaborare între grupurile parlamentare ale PSD şi UNPR”, consfiinţind revenirea traseiştilor de la UNPR în curtea partidului din care au plecat în 2009.
Încă de la dezertarea din PSD, Ponta şi Antonescu au contestat legitimitatea Guvernului Boc, care se baza pe sprijinul politic al unor traseişti adunaţi în „grupul independenţilor”. După formarea UNPR în aprilie 2010, PSD şi PNL au contestat calitatea de partid parlamentar a acestei formaţiuni şi constituirea grupului parlamentar, cu toate că acest lucru a fost admis de Curtea Constituţională. În iulie 2010, Ponta îi acuza pe parlamentarii PSD care au trecut la UNPR că ar fi fost şantajaţi cu dosarele de corupţie de către Traian Băsescu. Imediat, UNPR a dat o replică în care îi amintea lui Ponta un episod rămas neelucidat: „Înfierbântat la gândul vacanţei pe Coasta de Azur pe care şi-a pregătit-o, tânărul Ponta vorbeşte încă o dată fără să gândească în prealabil. Îi reamintim cu această ocazie faptul că nici până acum conducerea PSD nu a negat şi nu s-a disociat de tentativele repetate de a-i aduce pe exponenţii crimei organizate în structurile statului. Prin urmare, Victor Ponta nu are dreptul moral de a vorbi despre oamenii care s-au opus acestor tentative şi au avut curajul de a pune pe primul loc interesul naţional, şi nu interesele de grup.”
Azi ponta, intra in patul tradatorilor! Liderii social democraţi au semnat, astăzi, un protocol de colaborare cu PC şi UNPR pentru alegerile europarlamentare. Viitoarea alianță se va numi Uniunea Social-Democrată (USD). Ponta a spus că USD va avea 100% mesajul USL.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*