pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Viitorul site

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa cum poate unii deja stiti am intentia de a face un alt site.Motivele pentru care am luat aceasta decizie sunt:

1) Adminul de la forumul InfoRol. cu care am incercat o colaborare a renuntat la el si mii la cedat mie.Eu pentru a intretine aceste 2 siteuri ( ma refer la nume de domeniu) ma costa anual circa 70€. si dupa parerea mea nu se merita.Atunci am luat hotararea sa fac un site gazduit pe un host.( nu cum este acesta pe wordpress  si forumul, pe forumgratuit) doar cumparate numele de domeni.

2) Pe aceste servere de gazduire ai multe limitari.care de multe ori sunt importante.

Am hotarat sa fac un site cu un forum ca subdomeniu. si gazduit pe acelas server.Pentru site voi ramane pe platforma wordpress. Iar pentru forum am  facut cateva teste cu 2 platforme de forum gratuit. Si anume Smf. si Phpbb3.Personal Smf.  ca interfata imi place mai mult la interfata si la cateva optiuni.Dar are o problema destul de mare suportul tehnic pentru el in acest moment pentru el este destul de slab.Si se pare ca si un pic abandonat( versiunea 2 beta este in acest stadiu de foarte mult timp)

Si Phpbb3 are bubele lui dar are o comunitate destul de activa.si suportul tehnic destul de bun.Din acest motiv am ales platforma Phpbb3. Si am ales pentru inceput un host gratuit.

Link pentru Site http://realitateafaracenzura.ro/

Link catre forum http://realitateafaracenzura.ro/forum/

Link catre host  http://www.000webhost.com/

Asa va fii in mare parte cam aspectul final.ambele vor mai suporta modificari pe parcurs. Si va ramane sa le mut pe un domeniu. care inca nu a fost cumparat.Aici am o mica problema nu sunt hotarat in numele domeniului. care eu prefer sa fie unul usor de retiunut si scurt.

Eu am cateva ideei.

  • xxl30.ro
  • inforol.ro
  • realitateafaracenzura.ro
  • raspunsuridiverse.ro
  • xxlpedia.ro
  • infotot.ro
  • glob30.ro
  • noi4x.ro
  • faracenzura.ro

Aici urmeaza sa ma mai hotaresc inca cateva zile.Si astept si alte pareri poate vine o idee mai buna.prefer domeniu RO.Pareri despre nume si despre site-uri se pot posta aici.

VIZUALIZAT 34 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns