Violatori castrati chimic

1

In Romania in fiecare zi sunt cel putin 10 violuri. in cele mai  multe din ele victimele sunt copii. si batranele. Un parlamentar a propune o lege ca ei sa fi castrarati chimic. Este un lucru extrem de bun eu personal sustin asta.

 
Sa taiem raul din radacina! Ca sa fie sigur ca violatorii si pedofilii nu vor mai ataca, niciodata, pe nimeni, un senator democrat-liberal vrea sa-i castreze chimic.Cum infractorii scapa, de cele mai multe ori, cu pedepse usoare, parlamentarul crede ca, asa, le poate taia avantul agresorilor sexuali. Nici n-a redactat, insa, bine legea, ca organizatiile pentru drepturile omului au si iesit la atac. SURSA
Mai sunt si alte tari care au intentia sa aplice o astfel de lege.unele din aceste tari sunt;Rusia. Polonia.Cehia.
In Cehia si Polonia deja se aplica acesta pedeapsa. violatorilor. În unele ţări, precum Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Elveţia şi Germania, castrarea chimică se practică, dar numai cu aprobarea condamnatului.
Un articol pe acesta tema;
Ce poate fi mai oribil decât să agresezi sexual un copil fără apărare? Mai multe ţări ale Uniunii Europene au găsit o metodă de-a dreptul inedită de a le tăia avântul pedofililor cu ajutorul castrării chimice. Şi România a început să cocheteze cu această idee.
Senatorul PDL Iulian Urban le-a pus gând rău celor care agresează sexual copiii. Pedelistul lucrează la un proiect de lege prin care vrea să instituie castrarea chimică drept pedeapsă pentru pedofili.
„Pentru un pedofil, eu consider că singura pedeapsă umană în cazul violării unui copil, este castrarea chimică, pentru că măsura ideală ar fi pedeapsa cu moartea aplicată imediat”, îşi justifică parlamentarul ideea. Sursa

1 afisări

Un răspuns la “Violatori castrati chimic”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*