pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

VMware Player soft virtualizare

eurogsm.ro

- ADS -

Stiu ca sunt multe softuri pentru virtualizare. cele mai cunoscute sunt: VirtualBox,VMware Player .Microsoft Virtual PC.Mai sunt si cateva care nu sunt asa cunoscute ca ex:Parallels Desktop. Blue Pill.Virtual Logix.etc Eu personal nu am incercat aceste softuri. Prefer VMware Player din  mai  multe motive.
1) Optiunea drag & drop pentru mine este cea mai importanta.Aceasta optiune ofera posibilitatea de a copia fisierele  cu copy& paste din sistemul gazda. in cel virtual(In VMware Player) Aceasta optiune este extrem de utila pentru cei care in VMware Player  testeaza virusi. sau diverse programe. si vor sa salveze anumite fisiere din virtual in cel gazda.In mod normal daca ati face acest lucru. prin optiunea Folder Sharing.aveti posibilitatea de 85% sa va virusati. daca gasiti un virus mai periculos.
VMware Player  standard discurile facute cu sistemele virtuale le face in:C:UsersNumePCDocumentsVirtual MachinesNUMELE DAT DE VOI. Eu recomand ca aceasta salvare sa fie facuta manual. si salvata in alta locatie undeva pe alta partitie.intrun folder special.
2) Ruleaza masini virtuale create de VMware Workstation , VMware Fusion , VMware Server ,  VMware ESX .Symantec Recovery. Acronis True Image
VMware Player este un soft   gratuit  folosit pentru virtualizarea unui sistem de operare.
care  se pot folosi în acelaşi timp  pe acelaşi calculator mai multe sisteme de operare.
este foarte util atunci când vrei să probezi diferite programe fără să-ţi afecteze sistemul gazda.Cu  VMware Player poţi folosi în acelaşi timp Windows, Linux. etc.
VMware Player are o interfaţă simplă şi intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.VMware Player e un program uşor de instalat şi de folosit, programul VMware Player nu consumă multe resurse de sistem şi nu ocupă mult spaţiu pe hard disk.


VMware Player

  • Este compatibil cu sistemele de operare windows – windows 2000  /XP / vista / win.7.
  • Se recomandă:Procesor: 2.4 GHz Pentium/ Memorie: 512 MB RAM/Spaţiu liber pe disc: 2 Gb/ Internet în bandă largă
  • Cateva caracteristici:
  • Creare de pc-uri virtuale;
melimeloparis.ro
  • Utiliza în acelaşi timp windows sau linux;
  • VMware Player este o aplicaţie uşor de folosit;
  • Actualizare manuală.(Acesta este un mic defect)

Cei interesati sa foloseasca VMware Player il pot descarca de pe pagina oficiala  Download

Sau direct

Este important daca alegeti sa salvati discul creat in alt folder decat cel standard sa creati un folder. si in acel folder sa creati pentru fiecare disc cate un folder.Altfel  vor fi instalate toate gramada.

VIZUALIZAT 135 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns