PSD, ciuma roșie!„Mergem cu Firea la prezidențiale”

0
Președintele organizației județene PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a declarat joi, la un post local de radio, că din punctul său de vedere partidul o va susține în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2019 pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.
Declarațiile liderului PSD vin în contextul în care conducerea lărgită a partidului este așteptată să înceapă, săptămâna viitoare, discuțiile privind candidatul la alegerile prezidențiale din 2019.
Cârciumaru a explicat că Firea stă cel mai bine în sondaje.

Dorința este să câștigăm! Din sondaje, la noi, cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă mai bine decât toate personalitățile, chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere”, a declarat președintele PSD Gorj la Infinit FM, potrivit presei locale.

Cârciumaru a adăugat că și președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar avea șanse la alegerile prezidențiale din 2019.

Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu șanse în fața lui Iohannis. Totuși, cel mai bine în sondaje, chiar și peste Iohannis, stă primarul Capitalei, Gabriela Firea” a spus liderul PSD Gorj, potrivit publicațiilor locale.

Prezidențiabil apărat cu dinții

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, joia trecută, că dorința lui și a „altor colegi” este ca partidul să își anunțe în această primăvară candidatul la alegerile prezidențiale din 2019.

Trebuie să îl aruncăm pe piață (…) să îl apărăm cu dinții pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din țară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an și 9 luni”, a zis Ștefănescu.

 
cumparamisim.ro
În partid se vehiculează, încă de anul trecut, ca potențiali candidați la prezidențiale, președintele partidului, Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Firea refuză vehement

Imediat după Gabriela Firea a fost aleasă în 2016 în funcția de primar al Capitalei, numele acesteia a fost vânturat în PSD drept variantă pentru alegerile prezidențiale. Firea a negat, însă, ferm, că și-ar dori acest lucru și a susținut în permanență că nu le va înșela încrederea bucureștenilor care au votat-o prin abandonarea primăriei pentru Cotroceni.

Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la preşedinţia României. Oamenii mă percep un om extrem de serios, vreau să duc la bun sfârşit acest mandat la Primăria Capitalei, vreau să am rezultate. Dacă va fi cazul, poate voi candida şi la un al doilea mandat de primar general, dar sub nicio formă nu am gânduri ascunse”, a spus Firea, la sfârșitul anului trecut.

 
„Vreau să spun foarte ferm, nu sunt deloc interesată de proiectul politic 2019 — Preşedinţia României. Sunt un om cât se poate de ferm, cu picioarele pe pământ, am preluat mandatul de la bucureşteni, vreau să îl duc până la capăt, patru ani, nu trei, şi mai vedem după acest mandat dacă bucureştenii îmi mai dau votul încă o dată să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu”, a mai zis Firea anul trecut.

Varianta Dragnea

În primăvara anului trecut, Liviu Dragnea era singurul nume de prezidențiabil la care membrii PSD se refereau.

„Întotdeauna şi mai ales în acest caz preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul acelei formaţiuni politice pentru alegerile prezidenţiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câţiva ani, şi nu doar în România, ci în ţările din jurul nostru în special, aceasta este regula, preşedintele partidului să fie şi vocea cea mai importantă a formaţiunii politice, să aibă cea mai mare susţinere din partea membrilor de partid şi a simpatizanţilor. Categoric da, sunt în totală consonanţă cu afirmaţiile care s-au făcut acum câteva zile că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptăţită personalitate să devină – dacă nu a dorit, şi ştim noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru – să fie candidatul nostru la prezidenţiale şi să şi câştige„, spunea Firea în aprilie 2017.

 
 
erotic24.ro
Profeția lui Năstase

Pe 13 martie 2017, fostul președinte PSD și premier Adrian Năstase a declarat la Antena 3, că nu crede că Liviu Dragnea sau Victor Ponta ar putea fi candidaţii PSD la prezidenţialele din 2019, ci mai degrabă că ar putea fi vorba de o femeie. „Nu e clar, s-ar putea să apară un candidat cu un profil ceva mai neutru. Nu va fi Dragnea, nu va fi Ponta, cred că partidul n-a început încă să gândească la acest candidat. (…) Ar putea să fie femeie”, a spus Năstase.

Dragnea i-a răspuns ironic.
 
„Ne-am liniştit. Dacă a stabilit că nu pot să candidez, e în regulă, chiar m-am liniştit. (…) Din moment ce a spus domnul Năstase, este OK. Deci, nu candidez. Nici eu, nici Victor. E în regulă. Mai avem Gabi Firea. Trebuie să o pregătim pe Gabi Firea, să candideze pentru prezidenţiale. (…) Eu respect foarte mult zicerile domnului Adrian Năstase”, a spus Dragnea la B1Tv, la o zi după declarațiile fostului premier.

1 afisări
Sursa: EVZ.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*