hainedevis.ro

- Advertisement -


7 MOTIVE pentru care FEMEILE încearcă plăcerea anală

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ADS-*

1. Orgasmul obişnuit, vaginal, duce la o relaxare şimulţumiresexuală a femeii astfel acceptămaiuşor ideea de a încercaşi sexul anal. Ulterior, dacăacesta decurge fără a-i crea vreun disconfort, poate apăreaşial doilea tip de orgasm, cel anal. După un orgasm vaginal sănătos femeile ajung în starea de relaxare şi chef încareîi pot propune bărbatuluiîifacă ce vrea”. Atunci suntpregătite. Separedacăvreţi premiul cel mare, trebuie munciţi, domnilor!

2. Gândulîi poate oferi partenerului plăcere le excită pe multe femei, iar cele cu puţin curaj trec la fapte. Sentimentul de putere dată de sex şi de stăpânăasupraplăcerii interzise le face pe destule femei încerceşicaleacealaltă de a obţineplăcerea. Pânălaurmă s-ar putea fie cel puţinla fel de plăcutşi pentru ea!

SexShop.ro
3. Cu cât partenerul petrece maimulttimp “jos” făcând cunnilingus şi annilingus, cu atâtsuntmaimarişansele femeia se excite şi accepte ideea de a încerca sexul anal. Filmele pentru adulţiîn general prezintă scene destul de dure pe care o femeie laprima vedere nu le-ar acceptă dar cândexcitaţia este prezenţacreşteşi disponibilitatea pentru a încerca ceva nou.

4. Femeile cu spirit mai aventuros, dornice exploreze, chiar şidin curiozitate încearcămăcar o dată acest tip de sex. Evident, cu un bărbat pe careîl vor şicarereuşeşte le excite suficient de tareîncât le convingămerită “o şansă”.

5. Femeile care ajung uşorla orgasm vaginal suntiarăşimai “susceptibile” încerceşivariantaanală. Relaxarea şidorinţa de a vedea dacă pot obţineşi altfel de orgasme le înfrângeinhibiţiile. Surprizele pot fi de multe ori, mari!

6. Ideea de a face sex anal, ceva văzut drept subiect tabu, chiar blamat şicare ar inhibă majoritatea femeilor este ceea ce le excită pe cele careîmping jocul mai departe. Dorinţa de a-şiexcităşiînnebuni partenerul este ceea ce le da acel imbold de a obţineplăcerea pe calea sexului anal.

7. Sentimentul de afecţiuneşi iubire faţă de partener le determina pe femei încerce sexul anal. Având un bărbatîncare au încredereşi cu care comunicarea este bună, atâtînplan relaţionalcâtşi sexual, devine maiuşorîncerce. SURSA:sanatatea.ro

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Vizualizari: 11
Spune ce crezi