A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și construcția Variantei de ocolire Sighișoara

0

Câştigătorul pentru proiectarea şi construcţia Variantei de Ocolire Sighişoara a fost desemnat, după ce a depus o ofertă de peste 257,772 milioane de lei, fără TVA, informează joi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, ofertantul declarat câştigător este Asocierea SC Clean Prest Activ SRL – SC T Dancor Romconstruct SRL – Ilci Insaat Sanayi ve Ticaret AŞ – SC Proiect – Construct Regiunea Transilvania SRL.

Durata de execuţie a contractului este de 38 luni (14 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru execuţie), iar perioada de garanţie oferită de antreprenor este de 60 de luni.

Pentru această lucrare, DRDP Braşov a primit în total opt oferte. După publicarea rezultatului în SICAP, urmează o perioadă de 10 zile în care se pot depune contestaţii.

Varianta de ocolire Sighişoara este localizată în judeţul Mureş şi are o lungime de 13,057 km şi va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 la km 108+600 (kilometraj pe DN 13) în partea de est a municipiului, în apropierea localităţii Albeşti, după care se îndreaptă către nord-est revenind în DN 13 la km 123+120 (kilometraj pe DN 13) în apropierea localităţii Hetiur.

Structurile mai importante de pe traseu sunt următoarele: la km 0+423 (în zona Albeşti) este prevăzut un pasaj de 74,12 metri pentru traversarea căii ferate şi a drumului naţional DN13; la km 1+870 traversarea râului Târnava Mare şi a pârâului Satului se va face printr-un pod de 134,20 metri, iar la km 12+760 (în zona Hetiur) înainte de intersecţia cu DN13, Varianta de Ocolitoare Sighişoara traversează o vale adâncă fără curs de apă, pentru traversarea acesteia fiind prevăzut un viaduct cu 6 deschideri, lung de 150 metri. AGERPRES

55 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*