Actriţa Asia Argento îl acuză de abuzuri sexuale pe regizorul filmului „Fast and furious”

answear.ro

Actriţa italiană Asia Argento, una dintre liderele mişcării #MeToo, l-a acuzat de abuzuri sexuale pe regizorul american Rob Cohen, realizatorul peliculei „Fast and furious”. Actriţa a denunţat o agresiune sexuală săvârşită de Rob Cohen în 2002.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre Cohen. A abuzat de mine după ce m-a făcut să beau GHB, avea o sticlă întreagă. La vremea respectivă, nu prea ştiam ce era. M-am trezit dimineaţa dezbrăcată în patul lui”, a spus actriţa şi regizoarea de 45 de ani, referindu-se la substanţa supranumită „drogul violului”, într-un interviu publicat în Corriere della Sera.

Agresiunea s-a produs când Asia juca în filmul ”xXx”, regizat de Rob Cohen, alături de Vin Diesel şi Samuel L. Jackson.

Un purtător de cuvânt al lui Rob Cohen a negat acuzaţiile aduse.

„Domnul Cohen neagă categoric acuzaţiile de agresiune sexuală total false lansate la adresa sa de Asia Argento”, a precizat acesta.

„În perioada în care au lucrat împreună, au avut o relaţie excelentă de muncă, iar domnul Cohen a considerat-o prietena sa, ca atare această acuzaţie, care se referă la anul 2002, este deconcertantă, mai ales dacă ţinem cont de tot ceea ce s-a spus despre ea în aceşti ultimi ani”, a adăugat el.

Acuzată în 2018 de abuzuri sexuale asupra unui minor

Asia Argento a fost la rândul ei acuzată în 2018 de agresiune sexuală de actorul american Jimmy Bennett pentru incidente petrecute într-un hotel din California pe când acesta avea 17 ani. După ce, iniţial, a negat existenţa oricărei relaţii sexuale cu acel tânăr, actriţa a retractat ulterior, negând cu toate acestea versiunea prezentată de Jimmy Bennett.

În replică la unele informaţii apărute în presă, potrivit cărora ar fi virat 380.000 de dolari în contului tânărului actor american, Asia Argento a explicat că partenerul ei de la vremea aceea, renumitul bucătar Anthony Bourdain, i-a oferit această sumă pentru a „răspunde cu compasiune cererilor de sprijin” economic exprimate de Jimmy Bennett.

Noile acuzaţii formulate de actriţa italiană sunt menţionate într-o carte care va fi lansată pe 26 ianuarie în Italia, „Anatomia di un cuore selvaggio” („Anatomia unei inimi sălbatice”).

VIZUALIZAT 12 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More