Actriţa Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, este dată dispărută după o plimbare pe un lac din California

0

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, a fost dată dispărută în urma unei plimbări cu barca pe un lac din California, scrie CNN. Miercuri, Rivera a închiriat o barcă, alături de fiul său. Ulterior, doar copilul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.
Naya Rivera a fost dată dispărută miercuri, după o plimbare pe lacul Piru. Alături de ea se afla și fiul său în vârstă de 4 ani. După trei ore, un martor a anunțat autoritățile că a observat o barcă în derivă la bordul căreia se află doar un copil. O echipă de scafandri a declanșat o operațiune de salvare, fiind folosite și elicoptere.
 
Actrița Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, ar fi murit înecată, presupun autoritățile

„Credem că este vorba de un accident, iar Naya Rivera s-a înecat în lac. Scopul nostru este totuși să o găsim”, a declarat ajutorul de şerif Chris Dyer.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri o barcă, pentru o plimbare pe lac împreună cu fiul ei. Acesta le-a povestit autorităților că au înotat, dar mama s-a nu a mai revenit pe barcă. Potrivit salvatorilor, băiatul era echipat cu o vestă de salvare, iar în barcă a fost descoperită și vesta pentru adulți.

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu actrița Naya Rivera, dată dispărută de miercuri

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*