casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Adjunctul IPJ Cluj, comisarul Ilea circula cu o mașină furată

eurogsm.ro

- ADS -

Incredibil dar adevărat dar comisarul șef Cristian Ilea, fostul șef al Serviciului Secret al Ministerului de Interne – Secția Cluj, ”rebotezat” în adjunct al șefului IPJ Cluj, circula cu o mașină furată și dată în urmărire internațional de autoritățile italiene.

Mașina căutată de autoritățile din Italia a fost găsită la Cluj, după ce initial fusese înmatriculată în Bulgaria, iar la volanul acesteia polițiștii l-au descoperit chiar pe șeful lor, comisarul Cristian Ilea. Acesta a fost numit adjunct al șefului IPJ Cluj, pentru o perioadă de șase luni, după ce în trecut, numele acestuia a apărut chiar într-un dosar de corupție care se referă la fostul președinte al Consiliului Județean Cluj.

Comisarul șef Ilea se jură că nu știe nimic și că a cumpărat mașina de la o persoană din Ilfov. Această variantă este susținută și de Poliția Cluj, într-un răspuns public, trimis redacției săptămânalului Gazeta de Cluj, IPJ Cluj confirmă că mașina era furată. ”Autoturismul la care faceți referire se află în proprietatea unui cabinet individual de avocatură din Cluj-Napoca, fiind achiziționat, în baza unui contract de vânzare-cumpărare, din anul 2014. Acesta era înmatriculat în România și a fost cumpărat de la o persoană fizică din Ilfov, prin intermediul unui site de profil. Conform prevederilor legale în vigoare, s-a realizat identificarea autovehiculului în cadrul stației R.A.R., nefiind constatate alerte în legătură cu acesta. De asemenea, la momentul transcrierii pe noul proprietar, autovehiculul nu a generat alerte în sistem. După achiziționare, autoritățile italiene au introdus alertă de căutare privind autovehiculul. Acesta ar fi fost cumpărat în leasing de către un cetățean italian care nu ar fi achitat ratele și nici nu l-ar fi restituit proprietarului”, susțin polițiștii.

Ceea ce nu spune IPJ Cluj este faptul că autoritățile din Italia au dat mașina în urmărire la scurt timp după ce aceasta a fost furată. Încă nu se știe cum a fost posibil ca mașina să fie înmatriculată în România, unde se știe că la fiecare filială RAR există mai multe filtre de detective a mașinilor furate.

melimeloparis.ro

IPJ Cluj a deschis un dosar penal.

Ilea apare în dosarul Uioreanu

Numele lui Ilea a apărut într-un mega scandalul de corupție care se referă la fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, arestat pentru corupție, și condamnat, în primă instanță, la șase ani de închisoare, pentru luare de mită. În dosarul de corupție al șefului Consiliului Județean Cluj, procurorii DNA au atașat o stenogramă în care Horea Uioreanu și șeful său de cabinet, principalul martor al acuzării, adică al DNA, Răzvan Pop, vorbesc despre șeful SIPI Cluj, comisarul Constantin Cristian Ilea, ca despre un om care este chemat, oricând și oriunde pentru a primi ordine pe diferite teme. În discuția dintre cei doi, Uioreanu îl chestionează pe Pop despre interceptările din alt dosar de corpuție în care ultimul a fost prins în flagrant primind mită.

VIZUALIZAT 40 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns