Andra, o tanara in varsta de 16 ani, a disparut fara urma. Politistii si familia fac apel la populatie

Ajutam Si Noi O Secunda Dureaza Sa Distribuim!

0

O tânără în vârstă de 16 ani a fost dată dispărută de familie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Fata nu a mai fost văzută de joi, iar poliţiştii au demarat acţiunile de căutare.

Ajutam Si Noi O Secunda Dureaza Sa Distribuim!


Andra Denisa Cârţan, o adolescentă în vârstă de 16 ani, este căutată de poliţişti, după ce a dispărut fără urmă. Familia a cerut ajutorul poliţiştilor şi încearcă să dea de urma fetei, însă au nevoie de orice informaţie de la cetăţeni, care poate duce la identificarea cât mai rapidă a fetei.
Joi, 20 februarie, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica ei, CÎRȚAN ANDRA DENISA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 20.02.2020, în jurul orei 07:45, şi nu a mai revenit, informează poliţiştii.
Semnalmente Andra Denisa Cârţan, dispărută: Înăltime – 1,65, 60-65 kg., ochi căprui, păr  blond, față ovală. La data plecării, minora era îmbrăcată cu o vestă (tip blană, negru cu alb), palton de culoare crem, pantaloni jeans de culoare închisă, pantofi negri, de piele.
Dacă aveţi informaţii despre locaţia minorei, puteţi informa Poliţia la numărul de urgenţă 112.

 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*