Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal!

0

Cutremur în showbiz-ul românesc! Antonia și Alex Velea ar fi agresat o tânără din București! Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și au o relație foarte bună cu fanii lor. Asta cel puțin în social media. Pentru că, în viața reală, se pare că Antonia și Velea se pot transforma și în eroi negativi. 
Cancan.ro a vorbit cu Francesca, femeia care susține că a fost agresată serios de celebrul cuplu. 

Francesca (27 de ani) susține că a fost înjurată de morți și scuipată de Alex Velea, iar Antonia ar fi umilit-o, întrebând-o în mod repetat dacă face sex anal.  Totul s-a întâmplat la ziua de naștere a unui prieten comun, chiar aseară. Fiind sub stare de șoc, tânăra care lucrează într-o companie multinațională, fiind specializată în limba germană, spune că nu a putut să aibă reacție și că așteaptă scuze de la Antonia și Alex Velea!

Cancan.ro: Francesca, spune-ne pas cu pas ce s-a întâmplat.
FRANCESCA: Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram. După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. Eu și prietena mea am încercat să ignorăm pentru că nu voiam discuții. Dar lucrurile au continuat. Vorbeau cu tot mai multă lume care era invitată și arătau spre noi.

Cancan.ro: Cum ai reacționat?

FRANCESCA: Nu am înțeles ce se întâmplă pentru că nu ne cunoșteam personal. Prietena mea era la bar, iar eu stăteam singură pe scaun și am tot ignorat lucrurile aceastea până la un punct. Antonia și Alex Velea se uitau în continuare insistent și până la urmă am cedat și am vrut să aflu ce se întâmplă.

”Antonia râdea și m-a întrebat dacă fac sex anal. După ce a mimat cu Velea sexul oral!”

Cancan.ro: Ce ai făcut?
FRANCESCA: M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral.
Cancan.ro: Care a fost replica ta?
FRANCESCA: I-am întrebat dacă au o problemă cu mine și dacă mă cunosc. Am crezut că mă confundă, sinceră să fiu.
Cancan.ro: Ce ți-au răspuns?
FRANCESCA: A venit Antonia spre mine, râzând ironic,  și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat.
Tânăra care susține că a fost agresată de Velea și Antonia ”Velea m-a scuipat din cap până în picioare!”
Cancan.ro: Tu ce i-ai spus?
FRANCESCA: Am fost șocată total! I-am spus: ”Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi?”
Cancan.ro: În tot acest timp Alex Velea ce a făcut?
FRANCESCA: El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură.
Citește integral pe Cancan.ro

1 afisări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*