Asistenta lui Vela, decorată de Iohannis pentru „rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională”.

CIUMA galbena!

0

Mai mulţi români au fost decoraţi astăzi de preşedintele Klaus Iohannis, printre care şi asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă, care  a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile în activitatea ei profesională.
Asistenta lui Vela, decorată de Klaus Iohannis. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

Asistenta lui Vela, decorată de Klaus Iohannis

În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea ea, relatează Alephnews.ro.

Activitatea ei în MAI a fost remarcată, admirată și recompensată de ministru, de premier și de președinte de Ziua Națională, prin decret.

Doctorul Raed Arafat, făcut cavaler de Klaus Iohannis

Doctorul Raed Arafat a fost decorat la Cotroceni. Ordinul este oferit în momentul în care un medic, cetățean român sau străin, are merite deosebit cu privire la combaterea unor epidemii, în domeniul cercetării, practicii medicale și altele.

Tot pentru pentru efortul depus în combaterea pandemiei COVID-19, Iohannis l-a decorat și pe fostul manager de la Fundeni, Carmen Orban.
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*