Atac cu ”bombe sexy” la Casa Poporului!

0

adela-lupse_xxx-copyAlegerile parlamentare din decembrie bat la ușă, iar șefii partidelor s-au dat peste cap să înnoiască clasa politică cu nume și fețe noi. Dacă timp de mai bine de 8 ani Elena Udrea era cea după care toți aleșii întorceau capul, în viitorul legislativ aceasta va avea o concurență foarte puternică.
Votul din 11 decembrie ar putea trimite în Parlament tinere domnișoare de abia scăpate de băncile școlilor cum ar fi penelista Mara Mareș, de numai 24 de ani sau unele ceva mai vechi în politică dar și-n viață ca Magda Bistriceanu, din partea popularilor lui Traian Băsescu.
Liviu Dragnea, șeful social-democraților a ales o pleiadă de tinere care să-i țină companie în Parlament, printre ele aflându-se și frumoasa Șelia Abdulamit, fostă preşedinte a Uniunii Studenţilor din România.

Șeila Abdulamit -PSD

Frumoasa candidată l-a impresionat pe Liviu Dragnea în urma cu un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petrecut studenţia. Șeila apare în filmuleţul în care Dragnea a jucat rolul nostalgicului.
selia
astratex.ro
 

Mara Mareș-PNL

Tânăra brașoveancă a fost preferată de lidera PNL Alina Gorghiu în detrimentul unor grei ai liberalilor pentru a deveni parlamentar. Este fiica unui om de afaceri care este și consilier județean.
mara mares-pnl bv

Magda Bistriceanu-PMP

Are 45 de ani și este fosta imagine a PSD de pe vremea lui Mircea Geoană, ea fiind acum candidată din partea PMP, la Constanța. O mare admiratoare a lui Băsescu care a și propulsat-o pe liste.
magda bistriceanu pmp-ct

Adela Lupșe-PRU

Adela Lupșe, cea cunoscută de mulți drept ”isterica de la Național TV”, s-a dedicat politicii aceasta candidând din partea PRU la Camera Deputaților.
adela lupse-partid vlad tepes

Andreea Cosma-PSD

Fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, Andreea Cosma, este urmărită penal alături de tatăl său într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul este de 35 de milioane de euro.
 
andreea cosma

Simina Șipoș-PSD

Este șefa femeilor social-democrate din Câmpia Turzii, ea fiind ani buni și consilier local. Presa din Cluj spune că ar fi implicată în ceva scandaluri de corupție. Este apropiată de deputatul PSD Cornel Itu.
simina sipos cj-psd

Oana Florea-PSD

Social-democrații se arată deschiși și către „societatea civilă”, rezervând un loc pentru Oana Florea, directorul executiv al FACIAS, fundație înființată de Dan Voiculescu.
oana florea psd buc

Mirela Furtuna-PSD

Activistă PES, apropiată a șefului Consiliului Județean Tulcea Horia Teodorescu, cel pentru care a lucrat pe vremea în care acesta era deputat.
furtuna mirela psd buc

24 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*