Averea lui Gheorghe Burnei, Mengele de România!

0

Medicul Gheorghe Burnei este unul dintre cei mai reputati chirurgi ortopezi din tara. Sambata seara, Burnei a fost retinut, fiind acuzat ca in ultimele doua luni in care a fost monitorizat de anchetatori ar fi cerut de nu mai putin de 17 ori mita pentru operatii pe care le-ar fi conditionat de primirea acelor sume. La perchezitii s-au gasit 40 de plicuri goale, iar in cele in care erau bani s-au gasit echivalentul a 10.000 de euro (erau lei, dolari și euro). S-au mai descoperit tesuturi si fragmente osoase de copii, tinute in conditii improprii. Acestea erau fisurate si aratau ca unele erau vechi de patru ani.
 
Mai mult, Burnei este acuzat si ca ar fi facut experimente pe copii, in peste 20 de cazuri. Conform unor surse judiciare, citate de news.ro, el ar fi implantat unor copii dispozitive din ceramica neomologate, fragmente de oase de vita si bucati din filtre de tanc, iar in unele cazuri ar fi folosit suruburi luate din comert. Acuzat ca lua mita de la pacienti, Burnei are castiguri oficiale mai mult decat consistente. Conform ultimei declaratii de avere, depuse in calitate de sef de clinica, Burnei a incasat, in 2015, urmatoarele sume: 126.271 de lei (medic primar), 60.064 de lei (profesor UMF) si 196.619 lei (medic primar la o clinica privata). In total, Burnei a  castigat 382.954 de lei, adica un venit lunar de 31.912 lei (aproximativ 7.100 de euro). Medicul detine doua apartamente si o casa, iar in conturi are 35.000 de euro.
 
Gheorghe Burnei, Mengele de România!
 
 
UPDATE . Surse judiciare citate de news.ro susţin că un număr de 15 plângeri vizând acuzaţii de malpraxis şi luare de mită au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pe numele lui Gheorghe Burnei. Chirurgul ortoped, suspectat de luare de mită şi experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse între 1.000 de lei şi 1.000 de euro pentru o operaţie. Totuşi, informaţiile obţinute de „Evenimentul zilei” arată că ancheta a fost declanşată de la un autodenunţ făcut la DGA în urmă cu două luni, iar numărul plângerilor adresate procurorilor ar fi de 17. Cel mai probabil, susţin anchetatorii, cercetările se vor extinde şi asupra altor persoane, iar dosarele se vor conexa. Până în prezent, doar medicul Gheorghe Burnei are calitatea de învinuit.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*