Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, internat forţat  la Psihiatrie!

answear.ro

Bărbatul din Alba Iulia, care l-a ameninţat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, a fost internat la Psihiatrie, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la propunerea DIICOT.

Decizia magistraţilor de internare a fost dată de magistraţii ÎCCJ în 25 februarie, pe o durată de 30 de zile.
”În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, în iulie 2020, mesaj pe care ulterior l-a şters.
Arafat a depus plângere la DIICOT, iar bărbatul a fost reţinut pentru ameninţare în scop terorist, ulterior fiind plasat sub control judiciar. După jumătate de an procurorii au cerut internarea acestuia pentru tratament de specialitate.
”Amite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalită?ii informatice. În baza art. 184 alin. 11 din Codul de procedură penală, dispune internarea medicală nevoluntară a inculpatului Coltor Raul-Nicolae (…), în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia”, se precizează în minuta deciziei de la ÎCCJ.
La o zi după sentinţa magistraţilor, Raul Contor a postat un video pe youtube în care spune că a primit sentinţa din partea magistraţilor. ”Las această mărturie video referitoare la faptul cum arăt din punct de vedere fizic şi din punct de vedere comportamental, în speranţa ca nu voi avea nevoie de ea la momentul în care voi ieşi din acest termen de 30 de zile, dat prin sentinţă de ÎCCJ”, susţine bărbatul.
Pe data de 5 martie, pe acelaşi canal de YouTube a fost postat un alt video, în care bărbatul pare că s-ar afla într-o unitate medicală şi îşi linişteste urmăritorii din mediul on line.
”Sunt bine unde mă aflu, din punct de vedere medical, dar şi din punct de vedere al personalului totul este corespunzător, este legal şi este foarte bine, nu am nici un reproş pe care să îl aduc acestei instituţii medicale şi angajaţilor acesteia, staţi liniştiti, totul este oke, totul se rezolvă prin calm, prin linişte”, a spus acesta.
VIZUALIZAT 54 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More