pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bianca Drăgușanu a recunoscut: Mie mi s-a oferit o sumă de bani să spun că am COVID-19!!!

eurogsm.ro

- ADS -

Bianca Drăgușanu, fostă prezentatoare TV, susține că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieși în public și a anunța că este infectată cu COVID-19. Vedeta a declinat, însă, oferta.

Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunțat, de la începutul pandemiei și până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19. Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, blondina a dezvăluit că a primit și ea o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

 

VIZUALIZAT 165 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns