Brunetă botoxată cu Mercedes în fața sediului DNA Cluj către un polițist: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”

6

O mașină extrem de scumpă a fost lăsată cu avariile pornite pentru o bună perioadă de timp în fața Tribunalului Cluj, blocând astfel o bandă de circulație și două mașini parcate regulamentar pe locurile rezervate magistraților.
Un polițist care se afla în zonă întâmplător a fluierat rapid, oprind șoferița care apăruse între timp și voia să plece liniștită, de parcă nu ar fi făcut nimic ilegal. Polițistul i-a cerut femeii actele, iar răspunsul acesteia a fost șocant: „Cum ai spus că te cheamă? Să dau un telefon”.
Agentul i-a explicat că ceea ce face este o imixtiune în aplicarea legii, adică un mic trafic de influență. În timpul în care scria amenda, un reporter de la Clujust s-a apropiat de femeie pentru a o întreba de ce a blocat pentru atât de mult timp banda.

„L-am întrebat pe polițist pe cine a vrut să sune tânăra: ”Nu a precizat”, ne-a răspuns agentul. Apoi am întrebat-o pe ea. Mai jos puteți citi și vedea dialogul:
Reporter: Pe cine ați vrut să sunați?
ȘSexShop.rooferița: Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama să văd ce mi-a gătit la micul dejun! Care e problema ta?
R: A zis polițistul că ați vrut să faceți imixtiune?
Ș: Serios?! Ce-ai auzit? Ai fost acolo sau aici? Ce-ai auzit? Da tu cine ești?
R: Sunt jurnalist la Clujust.ro.
Ș: Și care e problema ta că nu înțeleg?
R: Problema mea e că ați blocat o bandă aici.
Ș: Așa și?
R: Eu am căutat loc de parcare 5 minute.
Ș: Corectule care ești, du-te la biserică!”.
 

Tot timpul cât a așteptat să completeze polițistul procesul-verba de contravenție, șoferița a butonat și a vorbit la telefon. De nervi, și-a aprins și o țigară.

 
Șoferița a făcut atâta tărăboi pentru o amendă ce varia între 250 și 375 de lei, în condițiile în care un Mercedes CLA precum cel condus de ea costă peste 30.000 de euro. A primit amenda maximă pentru oprire neregulamentară de 375 de lei.
Surse din poliție ne-au comunicat că tânăra se numește Naomi Estera Astalas și are 30 de ani. Acesta este originară din Zalău, iar acum este domiciliată în Câmpia Turzii. Pe portalul instanțelor din Cluj nu apare cu niciun proces, astfel că nu se știe încă ce făcea la Tribunal. Bruneta are postate pe Facebook mai multe poze provocatoare și unele surse spun că ar fi cunoscută de mulți bărbați potenți financiar. Interesant de aflat pe cine a vrut să sune să o scape de agentul de poliție.
Naomi Estera Astalas a jucat în filme porno produse în Ungaria LINK1 –  LINK2

8 afisări

6 răspunsuri la “Brunetă botoxată cu Mercedes în fața sediului DNA Cluj către un polițist: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon””

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*