Calin Nicolescu,„‘Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te caci pe tine, futu-ti mortii ma-tii de nenorocit!’

Adevarul, injuraturi de calitate!

0

Jurnalistul Mircea Barbu a fost amenintat cu bataia de redactorul sef adjunct al ziarului Adevarul. Barbu a fost dat afara dupa ce a refuzat sa modifice un interviu cu Roger Stone, fost consultant al lui Donald Trump.
„‘Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ti mortii ma-tii de nenorocit!’ – Calin Nicolescu, redactorul adjunct al ziarului „quality” Adevarul catre mine, in urlete si de fata cu zeci de colegi care ascultau stupefiati. Am chemat politia. Multumesc celor doi OAMENi care au avut curajul sa depuna marturie. #presacapturata

PS Dupa ce a terminat de scris raportul, agentul-sef mi-a spus ca isi da seama prin ce trec (i-am explicat in ce context se intampla lucrurile): ‘Niciodata nu mi-au sunat telefonul si statia ca acum de la sefi’. A strans din umeri si a plecat. Eu sunt, in continuare, la redactie”, a scris Barbu pe Facebook.
 
„După ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ți morții mă-tii de nenorocit!” – Calin Nicolescu, redactorul adjunct al ziarului „quality” Adevărul către mine, în urlete și de față cu zeci de colegi care ascultau stupefiați. Am chemat poliția. Mulțumesc celor doi OAMENi care au avut curajul să depună mărturie. #presacapturata
PS După ce a terminat de scris raportul, agentul-șef mi-a spus că își dă seama prin ce trec (i-am explicat în ce context se întâmplă lucrurile): „Niciodată nu mi-au sunat telefonul și stația ca acum de la șefi”. A strâns din umeri și a plecat. Eu sunt, în continuare, la redacție.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*