casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Călin Popescu Tăriceanu, invitat ca martor la DNA Brașov

eurogsm.ro

- ADS -

Călin Popescu TăriceanuCălin PopescuTăriceanu a fost invitat la Direcția Națională Anticoruție Brașov. Șeful Senatului a precizat într-un comunicat de presă că este martor într-un dosar, fără a da mai multe detalii.
„La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.
Doresc să aduc la cunoștința presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidențialitatea anchetei, nu voi face declarații nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA.
Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor. De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov ?”.
melimeloparis.ro
Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat.
Călin Popescu Tăriceanu,
Președintele Senatului României”
VIZUALIZAT 20 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. Traian Gaozaru spune

    oare a fost chemat de un procuror care i-o suge lui basescu, sau de un procuror a carui nevasta o calareste basescu? alte categorii de procurori nu prea avem in tara asta…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: