Cătălin Rădulescu, amenință procurorii DNA

0

crima_organizata (Copy)Un deputat PSD îi amenință pe procurorii DNA cu pușcăria. Este vorba despre parlamentarul de Agreş Cătălin Rădulescu, trimis în judecată pentru fapte de corupţie. El a postat pe Facebook mai multe mesaje în care îi ameninţă pe procurori că după alegerile prezidențiale vor plăti pentru „aceste abuzuri și crime”, mai exact că vor înfunda pușcăriile.

Deputatul PSD de Argeş îi acuză procurorii DNA că au creat o „frică naţională”. 

”Nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista asemenea frică, ca oamenii să nu mai vorbească la telefon, ca oamenii de afaceri să se sinucidă, ca pensionarii să se otrăveasca de frică, ca elevii și profesorii să fie terorizați, ca medicii să fie hărțuiți”, a scris parlamentarul Cătălin Rădulescu pe pagina sa de Facebook. 

Social democratul nu s-a oprit aici cu acuzaţiile, ba a trecut chiar şi la ameninţări. 

”Atenție domnilor de la DNA e prea mult, ați făcut mult prea mult rău, milioane de oameni vă urăsc. Și Doamne ferește de o scânteie. Nu sunteți inchiziție. Ați terorizat până și oamenii de la sate la referendum, v-ați jucat până și cu Dumnezeu, punând oamenii să jure pe Biblie pe capota mașinilor. Va veni momentul Decembrie. Și va trebui să se plăteasca pentru toate aceste abuzuri și crime. Va veni vremea schimăarii și de la Kovesi în jos în DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale și vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să bage pe cei nevinovați”, a mai scris deputatul PSD.

Afirmatiile apar în două postări pe Facebook, postări în care deputatul PSD nu ezită să le atragă atenţia procurorilor că lucrurile s-ar putea schimba în defavoare lor, după alegerile prezidenţiale. Deputatul PSD Cătălin Radulescu a fost trimis în judecată la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care și dare de mită.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*