Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 33 ori

Ce vor barbaţii în pat de la o femeie

 

Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

vibratoaredelux.ro

Implicare totală din partea partenerei

Orice bărbat îndrăgostit şi topit după iubita sa, cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine. Chiar dacă eşti mai leneşă şi îţi plac poziţiile în care tu nu trebuie să te mişti prea mult, îi poţi arăta iubitului că te simţi bine şi că se mişcă grozav. De asemenea, partenerului tău îi va plăcea să îl ghidezi discret către locurile care îţi provoacă plăcere, să îi indici ritmul în care îţi doreşti să se mişte şi, măcar uneori, să preiei tu controlul, să îl domini.

VIZUALIZAT 33 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More