pretzmic.ro

- Advertisement -

casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

CHIRURG cardiac, arestat pentru MITĂ

eurogsm.ro

- ADS -

Caius Glad StreianChirurgul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită, marți după-amiaza, a petrecut noaptea în arest. El va fi prezentat azi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Medicul Caius Glad Streian a petrecut noaptea  de marți spre miercuri în arestul Poliției Timiș. El a internat un pacient care trebuia operat pe inimă și a primit de la o rudă a acestuia, mită, 1000 de lei. Ulterior, i-a cerut rudei încă 5.000 de lei, motivând că starea pacientului e critică și că intervenția va fi una complicată. Aparținătorul bolnavului l-a denunțat pe medic, iar acesta a fost prins în flagrant, în timp ce încasa o tranșă de 3.000 de lei din bani.

”Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 09.11.2015 inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1000 lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al său. Ulterior, în dimineaţa zilei de 10.11.2015, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului său este foarte gravă iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5000 lei. În data de 10.11.2015, în jurul orelor 15,00, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3000 lei, din cei 5000 lei pretinşi,  acesta fiind surprins în flagrant”, au informat reprezentanții Parchetului.

VIZUALIZAT 32 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns