Cinci fete, date dispărute dintr-un centru de plasament.Fetele au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani

FOTO IPJ Botoşani
answear.ro

Cinci adolescente aflate în plasament au dispărut din locuinţa statului. Acestea S-au învoit două ore pentru a merge în oraş dar nu s-au mai întors de 24 de ore. Poliţia le caută şi cere ajutorul populaţiei.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a fost anunţaţi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Botoşani că cinci adolescente aflate în plasament au dispărut de la una dintre locuinţele aflate în grija statului. Fetele au vârste între 13 şi 17 ani. S-au învoit, sâmbătă, pentru două ore, ca să se plimbe dar nu au mai revenit la locuinţa DGASPC. Au trecut deja mai bine de 24 de ore şi nu se ştie nimic de cele cinci adolescente.

Poliţiştii le caută şi cer şi ajutorul populaţiei pentru a da informaţii în cazul în care le zăresc. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Botoşani spune că fetele nu sunt la prima ispravă de acest gen. ”Minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut, fiind identificate de fiecare data atât pe raza municipiului Dorohoi, cât şi în municipiul Botoşani”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ pentru Agerpres. Tinerele se numesc Florentina Cobzariu, Ana Maria Pandel, Ionela Viciriuc, Florentina Viciriuc şi Denisa Ungureanu.

FOTO IPJ Botoşani

 

VIZUALIZAT 53 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More