Ciucă îi ceartă pe miniștri: O parte din ţintele din PNRR sunt neîndeplinite. Să rezolvați problema până în 21 septembrie

0

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că o parte din jaloanele şi ţintele din PNRR pentru trimestrul III nu sunt îndeplinite şi le-a transmis miniştrilor că ultima şedinţă de Guvern până la care trebuie să rezolve această problemă este cea din 21 septembrie.

„Am anunţat atunci când am aprobat la finele lunii iunie ultimele jaloane şi ţinte în PNRR că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este ziua de 15 septembrie şi sunt deja o parte dintre jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul, în debutul şedinţei de Guvern.

Ciucă a arătat că a înţeles că mai sunt aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia Europeană, care nu au venit încă.

„Vreau să vă spun cât se poate de clar că următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia (n.r. Europeană). Ultima şedinţă de Guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21 (n.r. septembrie)”, le-a transmis premierul Ciucă miniştrilor, scrie Agerpres.

7 afisări
Sursa: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*