pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

CIUMA GALBENA: PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid!

eurogsm.ro

- ADS -

Deși a promis o depolitizare a instituțiile de stat, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR continuă să facă numiri pe bază de carnet de membru de partid.

Astfel, în fruntea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntea (Ploiești) – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița a fost numit un consilier parlamentar liberal.

Este vorba despre Călălin Slăvilă, fost consilier local PNL de Găești.

Începând cu data de 19.02.2021, domnul Slăvilă Cătălin – consilier parlamentar, gradație 5 – Direcția Secretariat General – Secretariatele Grupurilor Parlamentare – Grupul Parlamentar PNL, se detașează pe funcția publică de execuție vacantă de Comisar clasa I, Grad profesional superior – Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești) CJPC Dâmbovița, pentru o perioadă de 6 luni”, se precizează în Ordinul șefului ANPC, Eduardt Cozminschi, venit după decizia premierului Florin Cîțu, conform gazetadambovitei.ro.

La Suceava, ANPC are tot șef liberal

Începând cu data de 18 ianuarie 2021, Tudorel Titianu, fost consilier județean PBL, a fost detașat la șefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava.

„Ordinul de numire în funcţie a acestuia a intrat în vigoare începând de luni, 18 ianuarie 2021. Tudorel Titianu a fost detaşat în această funcţie prin ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Titianu va exercita temporar, până la data de 17 iulie 2021, funcţia publică de conducere vacantă de comisar-şef adjunct în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Regiunea Nord-Est, preluând conducerea comisariatului din judeţul Suceava”, scria, la avea vreme, Monitorul de Suceava.

Titianu a fost consilier judeţean din partea PNL în mandatul 2016-2020. El a fost reales consilier judeţean la alegerile locale de anul trecut, însă şi-a dat demisia din deliberativ la scurt timp după preluarea mandatului.

VIZUALIZAT 31 ori,
Sursa: bugetul.ro
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns