pretzmic.ro

- Advertisement -


VIZUALIZAT 10 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Claudia Pătrășcanu îl vrea pe Măruță în patul ei!!

libris.ro

- ADS -

Claudia Pătrășcanu avea să-l facă fix pe Cătălin Măruță, cel care îi punea incomodele întrebări, să tremure de emoție. Prezentatorul i-a întins bilețelul cu întrebarea, apoi a roșit, când i-a fost dat răspunsul. 

Claudia Pătrășcanu a răspuns fără să inspire atunci când a citit întrebarea de pe bilețel. ”Sincer, cu tine vreau, dar ești căsătorit. Nu o spun, așa, din complezență”, a fost răspunsul Claudiei. Măruță a întrebat-o dacă citește întrebarea, iar cântăreața i-a spus sec: ”Crezi că-i cazul?” Măruță a râs, la fel și Claudia și cei din platoul emisiunii de la Pro TV. Iar Cătălin Măruță a citit: ”Cu ce bărbat cunoscut din România, șarmant, asta am scos-o de la mine, te-ai mărita și mâine?” 

Claudia Pătrășcanu îl vrea pe Măruță în patul ei: ”Cu tine vreau, nu o spun din complezență!”

Claudia Pătrășcanu a continuat să-l facă pe Măruță să se simtă un adevărat macho. ”M-aș fi lăsat cucerită de tine chiar și mâine, dacă nu erai căsătorit!”, a spus ea. Artistă care a răspuns cu mult curaj întrebărilor venite de la prezentatorul pe care, este evident, îl îndrăgește.

Bianca Drăgușanu nu avea să scape din întrebările lui Cătălin Măruță, iar răspunsul Claudiei i-a lăsat mască pe toți. Despre Bianca a spus că este o desfrânată și o falsă și că nu este un bun exemplu de mamă. La rândul ei, diva care are acum o relație cu Gabi Bădălău, nimeni altul decât cel care se află în proces cu Claudia Pătrășcanu, cei doi fiind căsătoriți încă, i-a răspuns artistei.

VIZUALIZAT 10 ori,
 acai berry 900 apteka
 

Lasă un răspuns