Cluj: Şase persoane au murit într-un incendiu la Turda; patru erau copii

Imagine cu caracter ilustrativ!
0

Autoritațile au declanșat planul roșu de urgență, după ce pompierii au intervenit în această dimineață într-un incendiu declanșat într-o locuință din Turda. Șase persoane au murit, patru dintre aceștia sunt copii.

 

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detaşamentelor Turda, 1 şi 2 Cluj-Napoca au intervenit, duminică dimineaţă, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi cinci SAJ pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă pentru şapte persoane găsite inconştiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

″Pompierii au evacuat de urgenţă, din două încăperi aflate în flăcări şi inundate cu fum, doi adulţi şi cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. A fost declanşat planul roşu de intervenţie începând cu ora 6,05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semne vitale şi a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SAJ. Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii şi doi adulţi, de către salvatori SMURD, SAJ şi pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru niciunul dintre aceştia”, precizează ISU Cluj.

40 afisări
Sursa: stiridecluj.ro
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*