CRIMA ORGANIZATA: Minor abuzat sexual de un pedofil lasat liber de judecatori

0

Un pervers lăsat în arest la domiciliu, deși era judecat pentru că a violat în repetate rânduri un minor, a reușit, „grație” magistraților, să mai facă o victimă.

Un pervers judecat pentru că viola copii, împreună cu un alt pedofil, a fost lăsat în arest la domiciliu, în timp ce aștepta sentința într-un dosar din 2020.

 

Procurorii au fost de acord cu decizia judecătorilor și, ulterior, au solicitat prelungirea vacanței la domiciliu: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti formulată în dosarul de urmărire penală nr. 8662/P/2020 şi dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpaţii LDA (Lup Damian Alexandru – n.r.), cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de viol, şi ND (Neagu Daniel – n.r.), cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată”.
Și, fiindcă între timp pedofilului lăsat în arest la domiciliu i s-a făcut poftă de copilași, acesta, cu girul magistraților, a mai făcut o victimă.

Abia după ce Lup a mai făcut o victimă, magistrații au catadicsit să-l bage după gratii. Pe de altă parte, partenerul de violuri al lui Lup, Daniel Neagu, a fost recompensat, executând pedeapsa la domiciliu. Mai exact, el a fost condamnat la 3 ani și jumătate, din care va fi scăzută perioada de „detenție” de acasă. „Condamnă pe inculpatul NEAGU DANIEL la 3 ani 6 luni închisoare. Menţine arestul la domiciliu, iar în baza art. 72 c.p. deduce prevenţia de la 26.05.2021 la zi. Obligă inculpatul la plata sumei de 5000 lei despăgubiri constând în daune morale către persoana vătămată Anonimizat 1. Dispune luarea măsurii sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale inculpatului Neagu Daniel, în vederea reparării pagubei produse persoanei vătămate minore Anonimizat 1, până la concurenţa sumei de 5.000 lei”, au decis magistrații.

88 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*