Cristian Rizea și Ciprian Ţârlea de la Partidul România Unită au tras ţeapă unui hotel din Vaslui

0

Fostul deputat Cristian Rizea şi un coleg de-al său de la Partidul România Unită au tras ţeapă unui hotel din Vaslui! Şi-au făcut acolo sediul de campanie pentru alegerile parlamentare de anul trecut, iar – la final – ar fi trebui să plătească 43 de mii de lei.
Cristian Rizea şi Ciprian Ţârdea au candidat la parlamentare din partea Partidului România Unită. Rizea s-a dus a un hotel din Vaslui unde a negociat să închirieze pentru mai bine de o lună, un apartament. A vrut să beneficieze de toate serviciile hotelului.
De la o masă pe zi pentru nişte oameni de încredere, fostul deputat Rizea şi prietenul lui au ajuns să dea mâncare şi băutură tuturor.
Totuşi, Rizea se interesa de factură din când în când. Asta îi dădea credibilitate în faţa patronului care îi oferise un apartament.
După alegeri, politicienii s-au făcut nevăzuţi.
Nu s-a achitat un leu dintr-o factură totală de aproximativ 43 de mii de lei. Patronul îi va da în judecată, pentru că nu are nicio şansă să-şi recupereze banii pentru dezmăţul lor.
Fostul deputat Cristian Rizea are foarte puţine lucruri în declaraţia sa de avere.
Patronul hotelului din Vaslui nu a făcut plângere la poliţie, dar a pregătit documentaţia pentru un proces
 


Deputatul PSD Cristian Rizea, acuzat de fratele său că i-a furat 1 milion de euro. Senatorul Dan Șova, implicat în tranzacții

 
elefant.ro
Deputatul PSD Cristian Rizea este acuzat de propriul său frate că l-a lăsat fără casă şi fără conturi! Toate acestea s-ar fi întâmplat la sfatul prietenului lui Rizea, nimeni altul decât senatorul Dan Şova, de profesie avocat.
Un milion de euro i-ar fi furat Rizea, fratelui său. Potrivit jurnaliştilor de la Adevărul, Bogdan Rizea spune că a făcut greşeala de a avea încredere în deputatul PSD, căruia i-a lăsat prin procură casele şi conturile din România, inclusiv contul în care îi trimitea bani mamei lor, să se poată întreţine. Iar Cristian Rizea ar fi cheltuit banii pe o maşină de lux, vacanţe cu soţia, la Monte Carlo şi alte cumpărături extrem de scumpe.
„Din punct de vedere moral este surprinzător, nu? Să fac plângere penală împotriva propriului frate! Este vorba însă de un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro”, îşi justifică fratele deputatului, Bogdan Rizea, plângerea la Parchet.
Paguba este probată de Bogdan Rizea cu documente şi extrase de cont, transmise anchetatorilor. Astfel, deputatul a obţinut din averea fratelui 152.000 de euro – contravaloarea unui apartament din Calea Plevnei, 300.000 de euro – contravaloarea unei vile din tot din Capitală, alţi 486.000 de euro, chirii încasate de la Ambasada Kuweitului, cât şi 150.000 de euro, pe un teren din Mangalia.
Bogdan Rizea explică pentru Adevărul că totul a început pe 22 mai 2006, când fratele său  a cumpărat cu împuternicirea sa o casă de la Dan Şova. Între timp şi apartamentul din Calea Plevnei ajunge în posesia lui Dan Şova. În cele din urmă, în februarie 2011, apartamentul intră în posesia soacrei lui Cristian Rizea, Jana Sterian.
Luna trecută, procurorii au decis să-i respingă plângerea, dar Bogdan Rizea vrea ca fratele său să fie anchetat. În afară de prejudiciul adus fratelui său, deputatul PSD Cristian Rizea a devalizat şi bugetul Agenţiei Naţionale pentru Sprijinirea Iniţiativei Tinerilor cu mai mult de un milion de euro, bani pe care acum îi plăteşte statul român.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*