Dan Adamescu, în stare gravă la spital

dan adamescu, asf, romania libera, romania, astra, Mamaia, Hotelul Rex, Dan Grigore Adamescu, Mega Construct, Unirea Shopping Center, City Business Center, Modern Business Center, astra asigurari, MegaVision, Flamingo
0


Internat într-o clinică privată din nordul Capitalei, lui Dan Adamescu medicii i-ar mai fi dat doar câteva ore de trăit.
Dan Adamescu are probleme grave de sănătate încă din luna septembrie. Atunci, conducerea Penitenciarului Jilava, unde era încărcat omul de afaceri, i-a permis internarea într-o clinica privată. După ce a suferit o interventie chirurgicală la genunchi, în octombrie, starea de sănătate a lui Dan Adamescu s-a agravat. Rudele sale susțin ca omul de afaceri ar fi făcut septicemie.
Nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, a explicat, pentru Realitatea TV, în timpul unei intervenţii telefonice: „El este intubat în urma unei septicemii. Nu răspunde la niciun tratament de antibiotice. Se pare că ar fi un stafilococ auriu, se pare că ar fi o infecţie la şold. Sora dumnealui nu este lăsată să-i fie alături, deşi este vorba de terapie intensivă, unde oricum nu poţi fi lăsat să stai mai mult de 10 minute la căpătâiul lui. Li s-a spus celor de la penitenciar că situaţia lui este foarte critică. Cu toate acestea, şi astăzi i-a fost refuzat accesul la vizită.
Internat într-o clinică privată din nordul Capitalei, lui Dan Adamescu medicii i-ar mai fi dat doar câteva ore de trăit. Familia se gândește cu disperare ca nu va reuși sa își ia rămas bun de la el.
Rudele au făcut solicitare la conducerea Penitenciarului Jilava sa îl poată vedea pe Dan Adamescu, deși au efectuat deja cele patru vizite lunare, permise de lege.
Cererea familiei și documentele medicale vor fi analizate de reprezentanții penitenciarului. Potrivit legii, rudele pot fi lăsate sa viziteze un deținut dacă într-adevăr acesta este muribund.
a fost condamnat definitiv, la sfârşitul lunii mai, la patru ani şi patru luni de închisoare. Omul de afaceri a fost găsit vinovat pentru mituirea unor judecători de la Tribunalul Bucureşti, în schimbul unor soluții favorabile în dosare de insolvență. Adamescu a încercat săptămâna trecută să obţină eliberarea, însă magistraţii nu i-au dat câştig de cauză. Unul dintre motivele invocate era situaţia medicală gravă. De altfel, Adamescu a mai fost o dată internat la un spital de stat, la jumătatea lunii septembrie, invocând probleme medicale la picioare.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*