Dan Sova, terorizat de PURICI in celula!

0
DAN-SOVACrăciun zbuciumat pentru Dan Şova. Fostul ministru al Transporturilor nu mai suportă să stea în arest. Au trecut 12 zile de cand instanţa a decis să-l trimită după gratii, iar Sărbătorile l-au prins în Arestul Central, informează B1 TV. Aici Şova a dat de alte probleme: puricii. Aşa că, tot ce şi-a dorit de Crăciun de la iubita sa au fost aşternuturi curate, o pernă şi pături în speranţa că va scăpa de insectele care nu-l lasă să doarmă noaptea.
Obişnuit să ducă o viaţă de lux, Dan Şova a schimbat confortul de-acasă cu o celulă insalubră, susţin apropiaţii parlamentarului. Pe 15 decembrie a fost arestat pentru a ca ar fi luat 100.000 de euro spagă pentru a facilita un contract, dar și pentru trafic de influență. Aşa a ajuns în Arestul Poliţiei Capitalei, unde va sta cel puţin până-n luna februarie.
De Crăciun, tot ce şi-a dorit a fost un pat curat. Potrivit cancan.ro, i-a cerut iubitei să-i aducă pernă, pături şi aşternuturi, în speranţa că va scăpa de purici. Se pare că toate acestea nu fac decât să-l amărască şi mai tare pe parlamentar. Aceeaşi sursă citată susţine că „Se simte sufocat, încătușat. Este agitat, parcă nu are aer din cauza faptului că trebuie să suporte mizeria, mirosul, condițiile. Nu prea mănâncă şi nici nu prea doarme, iar în cele două săptămâni şi jumătate de când a ajuns în arest este de nerecunoscut”.
Sursa:CANCAN.ro
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*