De ce insala barbatii?

0

Vor control deplin, evita intimitatea sau… sunt, pur si simplu, niste nenorociti? Site-ul Cosmopolitan.com lamureste care este motivul care sta la baza infidelitatii barbatilor.
erotic24.ro
1. Simt nevoia sa varieze
Unii isi iubesc sincer partenera si tot ajung s-o insele. Nu-si pot infrana sub nici o forma necesitatea de a varia la capitolul sexual al vietii lor. Si o fac chiar fiind extrem de fericit cu propriul mariaj. Paradoxal…
2. Cauta cu disperare intimitate
Unii barbati nu mai sunt multumiti de nivelul intim al propriei relatii in care se afla si atunci incep s-o caute in alta parte. Multe cupluri incep sa aiba probleme de comunicare o data cu trecerea timpului si in acel moment dispare si intimitatea. Barbatii nu renunta la ea complet si o cauta in alta parte.
3. Evita orice forma de intimitate
Unii barbati sunt speriati de-a dreptul de ideea ca pot deveni intimi cu cineva si atunci insala doar ca sa se puna deoparte de ideea unei relatii serioase cu o femeie anume. In capul lor, daca insala, se pun pe ei insisi deoparte de ideea de a fi vreodata raniti sufleteste. Si in capul lor totul capata sens…
4. Au nevoie sa simta ca le creste libidoul
Stim cu totii cum merge: la inceput nu ne saturam unul de celalalt, dar dupa o vreme… se instaleaza plcitiseala. Barbatii, insa, se impaca mai greu cu ideea si incep sa caute in alta parte.
 
5. Vor sa detina controlul
Unii terapeuti de cuplu spun ca barbatii insala pentru ca ideea in sine le ofera siguranta si control, dovedindu-si ca sunt “barbati” adevarati.
 
 
6. Nu au suficienta putere sa spuna “nu”
Atunci cand li se iveste oportunitatea de a insela, nu pot refuza, pur si simplu. Nu au aceasta tarie.
 
7. Le… merge
Au mai facut-o si au scapat neprinsi si inainte, asadar, o data ce au inteles ca… le merge, ii dau inainte cu reteta de viata pe care o stiu si o aplica cu mult success.
 
 
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*