De la Românii au talent, la fotoliul de primar: Florin Călinescu se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei

0

Actorul Florin Călinescu, preşedintele Partidului Verde, şi-a depus, marţi, candidatura în cursa pentru Primăria Capitalei, a anunţat Cristian Vlad Soare, prim-vicepreşedinte al acestei formaţiuni politice.
“Am reuşit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu şi-l va asuma: Bucureşti-Ilfov o singură comunitate, o administraţie suplă, modernă, un nivel de viaţă urbană ridicat aşa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN şi SMART! Împreună construim Metropola Verde Bucureşti-Ilfov!”, a susţinut Soare, pe pagina sa de Facebook.
De asemenea, într-un material video postat pe pagina oficială a Partidului Verde, Cristian Vlad Soare a mai precizat că, deşi nu şi-a putut depune personal candidatura din cauza unor probleme de familie, Florin Călinescu va ieşi pe stradă alături de echipa sa pe durata campaniei electorale.
“Târziu în noapte am depus candidatura pentru preşedintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câştiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reţinut. Ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiţi fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde Bucureşti-Ilfov, un proiect unic”, a afirmat prim-vicepreşedintele Partidului Verde.
Printre cei care şi-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără:
 

  • Gabriela Firea (PSD)
  • Traian Băsescu (PMP)
  • Nicuşor Dan – candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS)
  • Ioan Sîrbu (Pro România)
  • Ilan Laufer (Platforma Social Liberală – PSL)
  • Călin Popescu Tăriceanu (ALDE)
  • Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală
  • Alexandru Coită, preşedintele Partidului Republican

 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*