Denisa Ariton: STARLETĂ SEXY la Ministerul de EXTERNE.

0

Potrivit site-ului pefaţă.ro, tânăra de 26 de ani a fost angajată, începând cu 26 iulie 2013, la Institutul Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni, aflat în subordinea MAE. Cunoscută publicului pentru pictorialele „Ligii Sexy” din 2009 şi de la emisiunea „În puii mei”, Denisa Ariton a prins un post de referent gradul 3.
Fotomodelul are un salariu de bază de 3.600 de lei lunar, mult mai mare decât fostul director executiv sau fostul contabil-şef al Institutului. Rămâne de văzut ce calităţi au recomandat-o pe Denisa Ariton pentru a lucra în serviciul românilor din diaspora.
MAE spune că Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” se află în subordinea MAE, dar că ministerul nu are competenţa de a aviza detaşările angajaţilor institutului.
„Denisa Ariton nu este angajată sau detaşată în Ministerul Afacerilor Externe. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe şi în coordonarea ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, este o instituţie publică cu personalitate juridică proprie, administrând un buget propriu. Ministerul Afacerilor Externe nu are competenţa de a aviza sau aproba detaşările operate la Institutul Eudoxiu Hurmuzachi, deci nu este în măsură să ofere informaţii cu privire la acest subiect”, a precizat MAE într-un comunicat.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/de-la-pictoriale-sexy-angajata-direct-in-ministerul-afacerilor-externe_1314436.html#ixzz2kRr2GuRF 

Ce a recomandat-o pentru acesta functie, Oare de?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*