casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Despre angajările la Garda Forestieră

eurogsm.ro

- ADS -

Garda ForestierăDoresc să aduc clarificări în ceea ce privește scoaterea la concurs a posturilor la Garda Forestieră.
Ordonanța de Urgență referitoare la înființarea Gărzilor Forestiere aprobată în iunie 2015 a majorat numărul posturilor de la 457 la 617, creându-se astfel 160 de posturi noi. Aceste posturi sunt destinate în principal pentru personal cu pregătire silvică – posturi create pentru personal silvic 143, restul fiind pentru personal auxiliar. Procedurile pentru organizarea concursurilor au fost demarate în februarie 2016, urmând ca anunțurile pentru concursuri să se dea la începutul lunii mai. Din păcate, procedurile premergătoare organizării concursurilor sunt extrem de consumatoare de timp, fiind necesară aprobarea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.
Singura Gardă Forestieră la care concursurile se vor organiza începând cu sfârșitul lunii martie este Garda Forestieră Cluj, pentru care concursurile sunt deja anunțate.
Alături de echipa mea, vă rugăm să urmăriți site-ul și canalele de social media ale Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor pentru a primi date actualizate și corecte pe acest subiect.
melimeloparis.ro
VIZUALIZAT 128 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns