Dezvoltatorul brașovean Maurer Imobiliare va fi preluat de fondul de investiții Revetas.

0

Grupul Revetas, care deține pe piața locală clădirea de birouri The Landmark și hotelul Radisson Blu, ambele din București, vrea să preia grupul Maurer, care a dezvoltat mii de apartamente în mai multe orașe, începând cu Brașovul, potrivit unui anunț al Consiliului Concurenței, care analizează preluarea.

Din grupul Maurer, care urmează să fie preluat de către Revetas, fac parte companiile Maurer Imobiliare, Maurer Imobiliare Land Constanța, Maurer Imobiliare Constanța, Maurer Imobiliare Cluj, Maurer Imobiliare Mureş, Maurer Imobiliare Sibiu, Maurer Imobiliare Sighişoara, Maurer Villas, Maurer Imobiliare Sanpetru, Maurer Avantgarden 5, Maurer Imobiliare Reghin și HFS PROFI BAU.

Această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei și va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, a anunțat Consiliul citat de Economica.net.

Maurer și-a început afacerile în 2006, la Brașov

Dezvoltatorul a fost înființat în 2006 la Brașov de către omul de afaceri Simon Maurer, care a construit 9.000 de apartamente în opt proeicte rezidențiale. Dezvoltatorul are în construcție mai multe blocuri la Brașov, Contanța Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sighișoara.

79 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*