pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Diana Bucsa

Biografie Diana Bucsa

eurogsm.ro

- ADS -

Diana Bucşă (33 de ani) este directoare de marketing la compania de suplimente nutritive a soţului ei. Natura jobului a fost un plus pentru stilul de viaţă al Dianei – merge în fiecare zi la sală şi este de părere că o femeie trebuie să arate bine tot timpul. Muzica face parte din viaţa ei şi până acum şi-a încântat prietenii cu vocea, însă acum speră să încânte o ţară întreagă.

Muzica este graiul sufletului ,asadar prin intermediul ei imi doresc sa creez o legatura directa cu publicul meu si in acelasi timp incerc sa transmit toata dragostea mea care o simt fata de oameni!”
Dejeanca Diana Bucsa absolventa a Scolii Populare de Arta “Tudor Jarda” Cluj Napoca, a inceput sa cante de la o varsta frageda,6 ani ,demonstrand ca vocea ei versatila ii permite sa abordeze alternativ atat muzica usoara cat si muzica populara .” Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat enorm .”
Facandu-se remarcata prin calitatile vocale deosebite, in anul 2010 a lansat impreuna cu casa de productie Roton un album de muzica populara “Inima daca iubesti” alaturi de maestrul Nelu Ploiesteanu, fapt ce a dus la o ascendenta profesionala importanta pentru cariera ei si anume participarea la diverse emisiuni televizate si de asemenea aparitii in presa scrisa,o parte dintre emisiuni fiind:”Neata cu Razvan si Dani, La Maruta, Rai da Buni ,cu Mihai Morar, Opriti Timpul ,cu Corina Chiriac,X-tra Night Show cu Dan Capatos etc. ,urmand si o serie de spectacole ata in tara cat si in strainatate.
In continuare a colaborat cu binecunoscuta formatie Albatros din Bucuresti ,pentru diferite evenimente private .
In 2014 l-a facut pe Marius Moga sa se intoarca la auditiile pe nevazute de la cunoscutul show de talente Vocea Romaniei ,difuzat pe Pro Tv unde a interpretat melodia “Alone” a trupei Heart.
In anul 2017 alaturi de casa de productie Euromusic lanseaza primul album de muzica populara ,orchestrat de maestrul Ovidiu Bartes “Viata-i ca un fir de fum” ,cantecul “Cand malinul infloreste” fiind unul dintre cantecele cunoscute publicului larg.
Șansa pare să-i fi surâs! Cântăreața de muzică populară Diana Bucșa a avut ocazia sa colaboreze cu starul italian Francesco Napoli ,datorita faptului ca Diana abordeaza mai multe stiluri muzicale, acesta fiind impresionat de calitatile sale vocale au interpretat impreuna slagarul “Que Sara” urmand si o serie de concerte in tara si in Brazilia .
„Muzica din suflet poate fi auzita de catre univers.

melimeloparis.ro

 

VIZUALIZAT 122 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns