Diana Șoșoacă s-a înscris în Partidul S.O.S România

0

Partidul S.O.S. România a fost înfiinţat în 21 noiembrie 2021, cererea fiind depusă la Tribunalul București de către Gabriel Gib (membru fondator), Adeluța Gib (membru fondator) și Maricel Viziteu (membru fondator).

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă în 10 februarie 2021 din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, după un moment petrecut în Parlament, în care aceasta susținea că vaccinul Pfizer-BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

Diana Iovanovici-Șoșoacă, aleasă senator din partea AUR, a devenit cunoscută prin acțiunile în care a militat împotriva măsurilor anti-COVID, organizând numeroase proteste în țară împotriva vaccinului sau a restricțiilor impuse din cauza pandemiei.

Ea a atras atenția în scandalul pelerinajului de Sf. Andrei. A fost avocata Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care a dat în judecată autoritățile pentru a ridica restricțiile. „E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Drept pentru care și dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei“, a spus avocata, care în 30 noiembrie a mers la slujba oficiată de IPS Teodosie la Peștera Sfântului Andrei. La remarca unui jurnalist, că este pandemie, avocata a spus, revoltată: „Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. (…) E totul o mascaradă“.

De asemenea, Șosoacă a atras atenția printr-un discurs ținut la Iași împotriva măsurilor luate de către autorități care impuneau restricții cu prilejul pelerinajului de Sfânta Parascheva: „Cine e Iohannis să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Parascheva? (…) I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”.

În 21 decembrie, ea a ținut să transmită live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima ședință de validare a mandatului și de depunere a jurământului și a apărut, ca de fiecare dată, fără mască de protecție. „Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat, am venit în groapa cu hiene”, a spus atunci Șoșoacă.

50 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*