Dosar penal pentru Romania TV din cauza promovarii de stiri FALSE!

0

Directorul editorial al postului Romania TV, Eugen Chelemen, s-a plans marti ca postul de stiri a devenit subiect al unui dosar penal pentru difuzare de stiri false. Foarte nervos, Chelemen a anuntat ca ii face plangere penala ministrului de Interne, Marcel Vela.
”La Gerota (spitalul MAI – n.red.) s-a instituit legea tacerii. Stim de la domnul doctor Arafat ca doamna doctor se afla intr-o stare critica. Nu l-am auzit pe domnul ministru de Interne sa transmita un mesaj. Stiti ce face acest ministru si cu ce se ocupa? Face presiuni si amenintari la adresa jurnalistilor Romania TV care au dat informatii publicului despre ce se intampla la Gerota.
In aceste momente se fac niste presiuni incredibile, iar in calitate de redactor sef am intrat acum in direct sa imi apar colegii, redactorii, care astazi se afla in linia intai si care se zbat sa ofere publicului informatii corecte. Pentru faptul ca jurnalistii au dat informatii din acest spital al groazei s-a intocmit un dosar penal. Inteleg ca jurnalistii Romania TV au comis acte de terorism. (…) Ministrul de Interne i-a transmis unei colege de-a mele ca ii va pune catuse. Nu pot accepta asa ceva.
Vreau sa anunt public ca postul Romania TV va face plangere penala ministrului de Interne al Romaniei, Marcel Vela, pentru comportamentul din ultimele zile, pentru presiunile si amenintarile la adresa colegilor nostri”, a declarat Eugen Chelemen la Romania TV.
Sefa Sectiei ATI a spitalului Gerota este in stare grava dupa ce a fost infectata cu coronavirus de catre pensionarul MAI care a ascuns faptul ca a fost in Israel. Mai multe posturi TV au anuntat, in urma cu doua zile, ca aceasta ar fi decedat.

1 afisări
Sursa: bucurestiul.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*