Dosarul fraudelor de la Referendum are vineri ultimul termen.

1

dragnea-ponta (Copy)UPDATE: Ajuns la Curtea Supremă, Liviu Dragnea a declarat că se consideră nevinovat: ”Pot spune ce am mai spus în acești trei ani și jumătate: cred cu tărie în nevinovăția mea și în dreptul românilor de a vota și de a fi prezenți la vot ca principiu fundamental al democrației”.
Acesta a promis că va da declarații după ce va fi pronunțată sentința.
 
Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Vineri are loc ultimul termen în dosarul Referendumului în care liderul PSD este judecat pentru că ar fi fraudat scrutinul din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Procurorii vor cere pedepsele pentru liderul PSD și pentru ceilalți inculpaţi. Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare, informează B1 TV.
70 de inculpaţi aşteaptă alături de Liviu Dragnea decizia Curţii Supreme în dosarul referendumului. Liderul PSD este acuzat că ar fi coordonat un sistem prin care oamenii erau determinaţi să voteze la scrutinul din 2012.
La ultimul termen din 31 martie, au fost prezenți 10 martori, iar cinci au trimis acte medicale potrivit cărora nu se pot deplasa deoarece sunt bolnavi, potrivit news.ro. Printre cei audiați a fost și Ovidiu Drăguşin, primarul din Alexandria.
 

Dragnea: Cred cu tărie în nevinovăția mea

1 afisări

Un răspuns la “Dosarul fraudelor de la Referendum are vineri ultimul termen.”

  1. Acesta e un proces 100% politic.asa cu am mai spus americanii au target clar sa nu permita PSD sa preia puterea dupa alegerile din acest an. Majoritatea procurorilor sunt manevrati in acest sens. prin urmare nu conteaza daca esti vinovat sau nu….important e sa va tina ocupati si sa va blocheze la alegeri….

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*