El este polițistul care a ucis fata de 13 ani pe trecerea de pietoni!!

0

Polițistul, Constantin Popescu, care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din București are 27 de ani și lucra ca polițist încă din anul 2017. Acesta conducea mașina de serviciu în ciuda faptului că are permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Poliția a încercat să fabrice dovezi și să mușamalizeze crima!

 

Tot mai multe detalii revoltătoare ies la iveală în cazul teribil al fetiței de 13 ani care a fost călcată joi de un polițist, cu mașina, pe trecerea de pietoni. Colegii criminalului, sosiți la fața locului, au încercat să mușamalizeze cazul și să fabrice dovezi în favoarea acestuia. Doar intervenția revoltată a martorilor oculari, mărturiile și imaginile postate de aceștia au împiedicat „îngroparea” cazului.

În cursul zilei de joi, o mașină a poliției a spulberat pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, din București, Sectorul 1. Fetele mergeau la școală. Una dintre ele, de 13 ani, a decedat, cealaltă, de 11 ani, a ajuns la spital, în stare gravă.

După accident, polițistul „a verificat” dacă fetița mai trăiește împingând-o cu vârful pantofului!

Martori oculari au relatat că mașina circula cu viteză foarte mare, fără să aibă pornită sirena.

Un instructor auto a relatat: „După ce a oprit mașina, polițistul s-a dat jos să vadă dacă mai trăiește. În două minute au venit mai multe mașini de poliție și l-au îmbrăcat în civil, să nu-l linșeze lumea. N-a avut nicio reacție, volan dreapta sau frână, nimic. A fost mascat de autobuz, dar avea și viteză. Eu am văzut faza, veneam pe Laminorului din sens invers“.
Ulterior, s-a aflat că mașina de poliție a intrat pe trecerea de pietoni cu peste 80 de kilometri la oră!
După impact, polițistul a coborât din autospecială și a împins-o cu piciorul pe fetița călcată și proiectată la mare distanță, ca să vadă dacă mai trăiește. Gestul a fost surprins de martorii revoltați, care au filmat și fotografiat incredibilul comportament al agentului. În timp ce împingea copilul mort cu vârful pantofului, polițistul vorbea la telefon: suna la 112 (primul apel a fost de la el) și își chema colegii în ajutor.
În același timp, civili îngroziți sunau și ei la 112.
Polițistul care a comis crima și colegii acestuia ajunși la fața locului au încercat să modifice și să fabrice dovezi, acuză mulțimea de martori.

Colegii agentului care a comis crima l-au îmbrăcat în civil și l-au ascuns după niște tomberoane. Martorii spun că n-a fost testat pentru alcoolemie

Polițiști în civil l-au băgat pe colegul lor într-o mașină fără însemne oficiale, unde autorul accidentului și-a dat jos vesta de polițist. Apoi, colegii l-au ascuns după niște tomberoane de gunoi.
„Avea viteză foarte mare, doar semnale luminoase, se vede că a rămas aici, fără efecte sonore, nimica! Salvările au fost chemate de populație, de oameni, ei au chemat strict poliția. L-au luat, l-au ascuns în «cazan» pe șofer, fără să-l testeze!”, a relatat o martoră la Digi 24.
În comunicatul oficial, Poliția menționează că agentul care a comis accidentul a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost 0. În această situație, nenorocirea n-a fost produsă de alcool, ci de viteză și de abandonarea conduitei preventive.
Întreaga operațiune de modificare a condițiilor accidentului a fost asumată la nivel oficial de conducerea Poliției. Aceasta a emis mai întâi un comunicat în care pretindea că polițistul ar fi fost în misiune, deși atunci când se merge în misiune legea prevede că mașina trebuie să aibă pornite atât semnalele luminoase, cât și pe cele acustice. Sirena autospecialei nu era pusă în funcțiune în momentul accidentului – acest lucru e confirmat de absolut toată lumea. În privința semnalelor luminoase, părerile martorilor sunt împărțite. Unii spun că polițistul le-a aprins după accident, alții afirmă că erau deja aprinse când le-a lovit pe fetițe.
Aceiași anchetatori au scris negru pe alb: „După producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”. Imaginile arată clar că polițistul nu „s-a aplecat” asupra fetei ucise, ci a împins-o cu piciorul, ca pe un șobolan mort!

În comunicatul inițial, Poliția „a uitat” să transmită condoleanțe. A fost nevoie ca premierul Ciucă să-l împingă de la spate pe ministrul Bode

În comunicatul inițial, Poliția n-a transmis nici măcar condoleanțe familiei îndurerate, arătând zero preocupare și față de cealaltă victimă, ajunsă la spital.
Abia după ce a izbucnit scandalul, odată cu apariția dovezilor furnizate de pietonii și participanții la trafic care au asistat la accident, premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe, cerându-i lui Lucian Bode, ministrul de Interne, o anchetă care „să se deruleze rapid”.
Martorii îngroziți și revoltați au relatat că și Salvarea s-a mișcat greu. „Mașina poliției le-a lovit în plin. Una dintre fetițe a fost aruncată 30 de metri! Cealaltă a rămas pe trecerea de pietoni… A început lumea să țipe, pentru că ambulanța a venit greu. Și a venit doar una! Apoi s-a sunat din nou și a venit încă o ambulanță”, au relatat oamenii prezenți la locul faptei.
În fața furiei mulțimii care asista la trucarea dovezilor în acest accident oribil, polițiștii au chemat mascații. Anchetatorii au ridicat toate înregistrările camerelor de supraveghere din zonă.

1 afisări
Sursa: ziaristii.com
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*