Este oficial; Sfântu Gheorghe NU este pamant romanesc!

0

După ce a asistat la manifestările de 1 Decembrie, din Piaţa Libertăţii, bărbatul a intrat împreună cu familia într-un local, pentru a bea un ceai cald. A petrecut acolo peste două ore, iar înainte să plece acasă a vrut să le transmită spectatorilor un mesaj de Ziua Naţională.
„Era o scenă, ceva normal pentru 1 decembrie. Nu era absolut nimeni pe scenă. Am urcat pe scenă şi aveam steagul cu mine, că era de la manifestarea de la prânz, am fluturat şi am strigat în gura mare: La mulţi ani, România! Au venit Poliţia Locală. M-au luat pe sus”.
,,A urcat fără drept pe scenă amplasată în Piaţa Libertăţii pentru desfăşurarea manifestării cultural-religioase organizate cu ocazia ADVENTULUI, unde fluturând un steag al României, s-a adresat participanţilor (…) cu afirmaţia: ,,aici e pământ românesc”, fapt ce a provocat indignarea cetăţenilor, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, a notat Poliţia Locală în procesul verbal care i-a fost lipit bărbatului pe poartă, câteva zile mai târziu.
„Toţi cei care treceau puteau să citească ce am făcut, cine sunt şi tot…nu eram nici băut, nu sunt nici extremist. Am prieteni maghiari o grămadă. Pur şi simplu mă bucuram de 1 Decembrie”.
Este oficial; Sfântu Gheorghe NU este pamant romanesc!

În data de 2 decembrie În data de 2 decembrie a.c. Antena 3 aducea în atenția opiniei publice gestul mizerabil al unui grup de hoarde poponare, labagi, bozgori, extremiști maghiari care la Sfântu Gheorghe, în timpul marșului de Ziua Națională, au huiduit și au scandat ”ținutul secuiesc nu este România!” și ”Străini, mergeți acasă!”.
Atunci,  Șeful Jandarmeriei Covasna despre contramanifestația extremiștilor maghiari de Ziua Națională: ”a fost respectat dreptul constituțional la liberă exprimare a cetățenilor”. În Covasna, manifestările publice NU AU NEVOIE DE AUTORIZAȚIE. Cu condiția să fie organizate de maghiari! 
Deci daca esti roman NU!
In concluzue, Este oficial; Sfântu Gheorghe NU este pamant romanesc!
Romani de acolo se pot astepta sa fie omorati pe strada, iar militia politica hortista, sa il amendeze pe mort, pentru ca a patat cuasfaltul cu sange rosu, si nu cu sange verde de  bozgor imputit!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*