Firea și Olguța le promit sex oral celor care vin să susțină PSD-ul

7

După o primă seară în care la protestul organizat de PSD s-au strâns mai puțini pensionari decât la o banală promoție de tigăi, nume importante ale partidului condus de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea au decis să preia inițiativa și să pună gura la creșterea numărului de protestatari.
Astfel, Gabriela Firea și Olguța Vasilescu vor conduce o armată de pesediste dispuse să le ofere sex oral tuturor celor care vin să susțină guvernul penal condus de marioneta Grindeanu. Primărița Gabi Firea chiar a fost azi într-o vizită de lucru pe centura Capitalei, ca să se pună la curent cu cel mai noi tehnici de sex oral. Olguța n-a participat, invocând că ea e tobă pe subiect.
Analiștii politici spun însă că demersul celor două pesediste nu pare deloc gândit. ”Asta cu sexul oral pare mai degrabă un fals cadou”, apreciază reputatul Decebal Popescu. ”Pentru că, hai să fim serioși, votanților PSD nu li se mai scoală de ani buni. Ăștia trebuie momiți cu ulei și făină, nu cu sex oral. Pare că Firea și Olguța pur si simplu visează să fac sex oral unei mulțimi și nu știu cum să ne-o zică.” sursa; timesnewroman.ro

1 afisări

7 răspunsuri la “Firea și Olguța le promit sex oral celor care vin să susțină PSD-ul”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*